Loredana Chivu, gonita acasa din SUA! Nu credea ca va trece prin asa ceva

Loredana Chivu a trait o experienta cumplita, pe care nu o va putea uita niciodata, mai ales ca nu si-a imaginat ca tocmai ea ar putea pati una ca asta.

Surse din anturajul vedetei au dezvaluit, pentru spynews.ro, ca Loredana Chivu a trait, in trecut, o experienta traumatizanta pe un aeroport din Statele Unite.

Aceasta ar fi luat un avion catre SUA, insa, odata ajunsa la destinatie, autoritatile americane ar fi constatat ca vedeta din Romania nu are toate actele in regula.

Ca urmare, blonda a fost imbarcata intr-un avion si returnata imediat in tara. De altfel, la un moment dat, Loredana a povestit presei ca ar fi fost ofertata de producatorii americani ai lui Rodrigo Alvez, supranumit “Ken, papusa umana”, dupa ce si-a facut peste 50 de operatii estetice, insa ar fi refuzat sa joace rolul lui “Barbie”.

Cu toate acestea, sursele citate au mai adaugat ca, recent, Loredana Chivu si-ar fi depus din nou actele pentru a obtine viza pentru America. Si, poate de data aceasta, americanii nu o mai refuza…

CITEȘTE ȘI...