Mama a fost dusă de urgență la spital pentru a naște, dar când au văzut ce e în burta ei, au încremenit și asistentele! Când i-au arătat a rămas șocată. Este unic în lume: „Mi-a ajuns pentru toată viața!”

Orice părinte crede și simte că al lui copil este special. Chrissy Corbitt, în vârstă de 29 de ani, nu este o excepție, deși știe foarte bine ce înseamnă să fie mamă. Primii trei copii ai săi au cântărit 4 respectiv 4, 5 kilograme. Totuși, nimic nu o putea pregăti pentru cel de-al patrulea și ultimul copil al ei!

Femeia credea că le-a văzut pe toate în ceea ce privește sarcina, însă destul de devreme mămica și-a dat seama că viitorul copil urmează să fie unul destul de mare, însă nu a bănuit niciodată că va fi chiar atât de mare! „Burta se făcea din ce în ce mai mare.

Era de parcă avea o uriașă bilă înăuntru care devenea din ce în ce mai umflată”, a declarat tatăl copilului, Larry. Carleigh, ultimul copil, o fetiță, s-a născut prin cezariană pe data de 13 mai 2017, cântărind 6 kilograme, lucru care a șocat-o pe mămică: „Când medicul mi-a arătat-o mi-am zis că e uriașă”, a declarat Chrissy. Când cea mică a văzut în sfârșit lumina zilei, în sala de nașteri toată lumea a început să aplaude, lucru care nu i se mai întâmplase niciodată în sala de nașteri!”.

Cea mică era atât de mare încât hainele pe care părinții ei i le cumpăraseră, erau prea mici, iar în cele din urmă au ajuns să le doneze și să cumpere altele. La trei săptămâni, fetița purta haine pentru copii de 9 luni, plus că este foarte înaltă. Mama ei spune că pur și simplu este un copil fericit care adoră să zâmbească. Deși cei doi părinți sunt în culmea fericirii în urma acestei nașteri-fenomen, mama spune că acesta a fost cu siguranță ultimul lor copil! Iată mai multe imagini cu fetița-minune:

CITEȘTE ȘI...