Mama Alexandrei Măceșanu, declarații printre lacrimi: „Sper ca ea singură să scape dacă poliţia nu face nimic deocamdată”

Imagini sfâșietoare au fost publicate pe pagina lui Alexandru Cumpănașu! Acesta a filmat-o pe mama Alexandrei Măceșanu în timp ce vorbea despre fiica ei. Cu toții speră ca Alexandra să fie în viață și să o găsească.

Cu greu își găsește cuvintele pentru a vorbi despre tragedia care s-a abătut asupra familiei lor. Mama Alexandrei Măceșanu trăiește o adevărată dramă în fiecare minut. În curând va fi ziua de naștere a Alexandrei și speră ca fiica ei să fie găsită până atunci, căci altfel va fi o durere de nedescris în familia lor în ziua în care Alexandra ar împlini vârsta de 16 ani.

De asemenea, mama Alexandrei Măceșanu speră să scape singură de acolo de unde ar putea fi ținută și să se întoarcă acasă.

„Eu o simt că trăieşte, ea este o fată puternică. A avut curajul să sune la 112 şi nu a ajutat-o nimeni. Sper ca ea singură să scape dacă poliţia nu face nimic deocamdată. Mă uit la pozele ei de dinainte de a fi răpită, la un botez sau majorat, unde a fost. Era plină de viaţă, un copil foarte cuminte. Oriunde ar fi Alexandra, vreau să ştie că noi o iubim şi o aşteptăm acasă, din tot sufletul. Sper ca autorităţile măcar de data asta să îşi facă datoria şi să încerce să o găsească. Este foarte greu, pe zi ce trece e foarte greu. Trec pe lângă cameră, parcă o văd în pat, mă aştept să fie acolo, să strig la ea. Dacă o fi să fie moartă în butoiul ăla, sper ca toţi care au greşit să plătească şi ne vom lupta ca toţi cei care au greşit să plătească. Indiferent cine sunt.

Nu ştiu cum voi reacţiona pe 15 septembrie, când ea trebuia să facă 16 ani. Sper să o găsim până atunci, să o aducem acasă”, a spus mama Alexandrei Măceșanu.

Vă reamintim că Alexandra Măceșanu a dispărut miercuri, 24 iulie, după ce a urcat în mașina lui Gheorghe Dincă. Joi a sunat la 112 pentru a cere ajutor, spunând că a fost răpită și violată. După câteva zile, Gheorghe Dincă, principalul suspect, a declarat că a ucis-o.

CITEȘTE ȘI...