Mama lui Livian l-a părăsit pe Nelson Mondialu! Liana i-a golit casa, a plecat și nu s-a întors de o săptămână! A dat-o dispărută la poliție

Nelson Mondialu a fost părăsit de celebra Liana, femeia care i-a fost alături în ultimii 25 de ani. Femeia n-a mai suportat comportamentul acestuia și a părăsit domiciliul conjugal.

Mama lui Livian de la Puterea Dragostei a plecat de acasă. Liana n-a mai suportat comportamentul și criticile permanente ale lui Nelson Mondialu și a părăsit apartamentul din Cluj.

Femeia a plecat duminică de acasă și până în acest moment nu s-a întors. Nelson a mers la poliție să reclame dispariția de la domiciliu a acesteia însă a fost informat că nimeni nu o poate obliga pe femeie să revină acasă.

Liana și Nelson nu sunt căsătoriți legal. Ei trăiesc în concubinaj de peste 25 de ani. În plus, Nelson a recunoscut că cei doi băieți pe care i-au crescut împreună nu sunt făcuți cu el.

Livian l-a avertizat pe Nelson că mama lui nu se mai întoarce
Liana nu i-a răspuns nimic, și-a făcut bagajele, și-a luat toate hainele și a plecat din casă. De față a fost și Livian, care l-a avertizat pe Nelson că mama lui nu glumește! ”Vezi că și-a făcut toate bagajele”, i-a spus Livian tatălui său.