Mama lui Mihai, șoferul de TIR ucis în Franța, este copleșită de durere:

Mama șoferului de TIR ucis în Franța este răvășită de durere. Femeia face un apel către șeful statului pentru ca trupul fiului său să fie adus în țară. Familia bărbatului se confruntă acum cu probleme financiare.

Mama lui Mihai Spătaru, șoferul ucis, trece prin cumpăna vieții.

Fiul ei a fost omorât în noaptea de 16 spre 17 mai, într-o parcare de pe autostrada N28 din Franța, în apropiere de Calais. Crima a avut loc sub ochii soției. Trupul șoferului nu poate fi adus acasă până la finalul anchetei de crimă demarată de autoritățile din Hexagon.
Femeia cere acum ajutorul statului și își strigă disperarea: „Nora mea a spus că era târziu în noapte și că el a vrut să coboare din mașină să își facă nevoile. Mihăiță s-a întors spre mașină. Ea l-a văzut că era sânge la pieptul lui. L-a ridicat în mașină, i-a pus un prosop, curgea sânge.

A început să țipe, nu a ieșit nimeni. Țipa de groază, nu știa încotro să o ia. O singură persoană am înțeles că a ajutat-o, care a sunat la salvare. Salvarea a venit târziu, nu a venit imediat. Ea totuși nu îi venea să creadă că e mort. Vomita sânge pe geam, ce îmi spunea ea astăzi”.

Mama tânărului omorât face apel la autoritățile române pentru ca trupul fiului ei să fie adus în România. „Eu nu mă simt bine. Nu știu dacă pot depăși acest moment. Rog presa, rog Europa, rog Guvernul, pe domnul președinte, să îmi aducă copilul acasă. Noi nu avem bani. Fiica mea a făcut împrumut în bancă, noi suntem oameni săraci.

Mamașoferului cere dreptate după uciderea fiului său care era plecat să muncească. Ea a mărturisit că sunt săraci și el îi plătea totul. „Atât îmi vreau, băiatul acasă. Nu vreau să îmi vină cu nimic, să îmi aducă saci de bani. Viața copilului meu nu mi-o poate da nimeni. Atât vreau, băiatul în viață. Atât voiam. Mi l-a ucis. Cine l-a ucis, să plătească, dar m-a ucis și pe mine odată cu el.

CITEȘTE ȘI...