Mama Oanei Roman, din nou pe mâinile medicilor! Vedeta trece prin cele mai grele clipe. ”Continuă să fie complicat! O s-o internez”

Oana Roman trece prin momente grele, iar toate acestea nu se întâmplă doar din cauza despărțirii sale de Marius Elisei, ci și din cauza problemelor de sănătate ale mamei sale.

Femeia se simte din ce în ce mai rău, iar ultima perioadă a fost una cumplită! În cadrul emisiunii Showbiz Report, Oana Roman a declarat că mama sa va ajunge din nou pe mâinile medicilor!

Oana Roman s-a despărțit de Marius Elisei!
Fără doar și poate Oana Roman este o vedetă de la noi greu încercată în ultima perioadă. Cu doar câteva zile înainte de Crăciun,

vedeta a anunțat că mariajul său cu Marius Elisei se apropie de final și că urmează să divorțeze, după ce acesta a plecat de acasă cu firma familie, iar între cei doi nu mai există niciun moment de întelegere.

Aceștia nu își mai vorbesc, după cum a povestit chiar vedeta fanilor,

însă iată că nu doar despărțirea de tatăl fetiței sale este cel mai greu moment, căci la mijloc se află și problemele de sănătate ale mamei sale!

Mama Oanei Roman, din nou pe mâinile medicilor!
Mioara Roman se simte din ce în ce mai rău, iar vedeta a declarat în cadrul emisiunii Showbiz Report că în ultima perioadă

aceasta a ajuns pe mâinile medicilor, iar în continuare va trebui să meargă la spital pentru investigații amănunțite!

”Mama nu a fost bine, înainte de Crăciun, deloc. Am fost cu ea la spital. A fost complicat. Continuă să fie complicat. De abia acum va face analizele, pentru că am așteptat să treacă Sărbătorile.”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Vedeta a mărturisit că în urmează ca în zilele următoare să meargă cu Mioara Roman din nou la spital, pentru că în continuare

nu este tocmai bine, chiar dacă starea de sănătate s-a mai îmbunătățit, față de cum era!

”O să o internez miercuri două zile ca să își facă investigațiile posibile, să vedem cum se va derula totul în continuare. A fost mai ok, mai stabilă de Crăciun.”, a mai spus Oana Roman la Antena Stars.

CITEȘTE ȘI...