,,Mama” Polidin se va vaccina anti-COVID: „Sunt sigură că e bine făcut”

Sylvia Hoișie, numită și „mama Polidinului”, în vârstă de 93 de ani, a vorbit despre importanța imunizării împotriva virusului SARS-COV-2.

Doctorul care a făcut parte din echipa care a inventat Polidinul în anii ‘60 a declarat, în urmă cu două luni,

la Digi24, că se va vaccina împotriva noului coronavirus, pentru că este convinsă că serurile făcute sunt sigure.

,,Mama” Polidin se va vaccina anti-COVID
Doctorul Sylvia Hoișie a declarat că se va vaccina anti-COVID. Mai mult, „mama Polidinului” a amintit despre toate pandemiile care au dispărut datorită vaccinurilor, dar și despre bolile copilăriei sau cele care au fost considerate incurabile, eradicate cu ajutorul științei. Deși tot mai multe persoane s-au declarat împotriva imunizării, medicul Sylvia Hoișie a povestit pentru Adevărul despre importanța vaccinului.

,,Orice vaccin trebuie să treacă testul încrederii publice, dar să nu uităm că ne luptăm cu boala cauzată de COVID de nici un an, în vreme ce alte vaccinuri au avut nevoie de ani de zile ca să devină componente acceptate ale prevenţiei bolilor. Cercetarea medicală a aflat despre existenţa virusului abia din ianuarie 2020, deci de mai puţin de unsprezece luni. Responsabilitatea autorităţilor e uriaşă, deoarece este vorba de o chestiune de sănătate publică, de siguranţa a milioane de oameni. ”, a spus doctorul Sylvia Hoișie.