Maria Ghiorghiu, anunţ şocant: „Vine sfârşitul? Am văzut live iadul”

Maria Ghiorghiu face din nou previziuni cutremurătoare. Cunoscuta clarvăzătoare susţine că ceva se va întâmpla pe pământ, deoarece i s-a arătat ceva ce a speriat-o cumplit.

Maria Ghiorghiu a publicat un articol pe blogul ei în care vorbeşte despre ce ar urma să se întâmplă cu omenirea.

Potrivit spuselor ei, nu ar fi vorba de sfârşitul lumii, ci de venirea pe pământ a „burlacului lumii negre”.

„Vine sfârşitul? Vine burlacul lumii negre. Am văzut live iadul, am văzut Sodoma şi Gomora. O lumină albă şi strălucitoare ca un nor ma proteja încontinuu, pentru că aceste duhuri să nu se apropie de mine, ci doar să le văd, ca să ştiu ce va urma dacă lumea nu va respecta cuvântul lui Hristos, dacă oamenii nu vor urma legile firii lasate de Dumnezeu.

(…) Vine sfârsitul? Şi i se răspunde, tot cu aceeaşi întrebare: Sfârşitul? Nu!

Nu vine sfârsitul! Vine Burlacul lumii negre”. După care, vad iadul cel cumplit şi o cifră scrisă cu alb, în mijlocul flacărilor: „183399”, este mesajul publicat de Maria Ghiorghiu.

„Ce înseamnă aceste cifre, eu nu cunosc dragilor.

Vedeam un foc imens, un foc fără de margini în care oamenii ardeau încontinuu, dar nu ca să se facă scrum trupul lor; erau în flăcările iadului şi ţipau, urlau de durere şi arsură, dar nu ardea trupul lor (sufletul cu trupul după moarte),ci sufereau veşnic”, a mai scris clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu.

CITEȘTE ȘI...