Marius a murit după ce a căzut în gol de la 25 de metri. Bărbatul de 48 de ani fugea din calea unui Mercedes care derapase pe A1

Marius este un bărbatul care a murit în carambolul produs pe A1 în Sibiu. Bărbatul de 48 de ani s-a aruncat în gol de pe un pod. Fugea din calea unui Mercedes care derapase pe autostradă.

Marius, un bărbat în vârstă de 48 de ani, a murit încercând să se salveze din calea unei mașini scăpate de sub control din cauza poleiului pe autostrada A1 Sibiu – Boița. Bărbatul s-a aruncat de pe un pod în încercarea de a scăpa cu viață.

Marius și-a pierdut viața în accidentul în lanț produs pe Autostrada A1 între Sibiu și Boița. În total șase autovehicule s-au ciocnit. Inițial, s-a produs o coliziune între trei autoturisme, în urma căreia a fost accidentat un tânăr de 27 de ani. Ulterior, un microbuz de transport marfă a lovit un autoturism, cel mai probabil încercând să evite impactul cu primele mașini implicate în accident. Șoferul microbuzului, dorind să evalueze ce s-a întâmplat, a coborât din mașină, dar când a văzut că un alt autoturism vine spre el, sub impulsul momentului, încercând să se salveze, s-a gândit să se refugieze dincolo de parapet, fără să-și dea seama că este pe pod. A căzut în gol și murit pe loc.

Echipajele medicale ajunse la locul tragediei nu au mai putut face nimic în afară de a constata decesul lui Marius.

 

„Prietenul meu a luat geaca luminantă să oprim maşinile, să meargă încet. Într-adevăr, a venit TIR-ul, a venit celălalt cu Mercedesul, a depăşit, a acelerat, avea 100 şi ceva la oră. Zic, vezi că ăla intră în noi! Şi a fugit în partea cealaltă. Din momentul în care s-a auzit bubuitura, el a dispărut. Am început să-l strig pe nume. Nimic, nimic!”, a povestit prietenul lui Marius, martor la tragedie, citat de Kanal D.

CITEȘTE ȘI...