Masca Favorizeaza Aparitia Cancerului Pulmonar.

Masca tipică albastră descrisă în fotografie conține teflon și alte substanțe chimice.

Măștile sunt „sterilizate” cu oxid de etilenă – un cancerigen cunoscut. Mulți profesori din diferite consilii școlare au experimentat simptome semnificative, ca rezultat direct al efectelor acestei substanțe chimice.
Măștile conțin PTFE (Politetrafluoretilenă) care formează teflon împreună cu alte substanțe chimice, respirația acestora pe perioade îndelungate poate duce la cancer pulmonar.
Aceste măști sunt menite să fie purtate doar pentru perioade scurte, cum ar fi șlefuirea unei mese timp de o oră și nu doriți să inhalați rumeguș.

Ele nu fac nimic pentru a opri răspândirea unui virus, iar știința virologiei înțelege acum că virușii nici măcar nu sunt răspândiți de la o persoană la o altă persoană.

Știu că sună incredibil, dar atunci când virusul este în aer, îl respiri, nu există nicio modalitate de a împiedica acest lucru, iar dacă ai un sistem imunitar puternic, vei fi bine ,iar dacă aveți un sistem imunitar slab, veți avea efectele sistemului imunitar care lucrează pentru a restabili echilibrul în metabolismul dumneavoastră.

CITEȘTE ȘI...