Medicul ginecolog din Pitești, reținut după ce a bătut o pacientă, lucra ilegal de ani buni. Cadrul medical nu este la prima abatere

Medicul ginecolog, acuzat de o pacientă și de prietena acesteia că le-a bătut, lucra ilegal de ani de zile.

Totodată, incidentul pentru care a fost reținută de polițiști nu ar fi prima abatere a medicului Nataşa Neniţoiu. Mai multe paciente aduc acuzații similare.

Natașa Nenițoiu, un medic ginecolog din Pitești care a bătut o pacientă, lucra fără autorizație de mulți ani. Din 10 decembrie,

ea se află sub control judiciar și are interdicţie de a-şi practica profesia. În ultimii 15 ani, cadrul medical ar fi agresat mai multe paciente, scrie Adevărul.

Pe 22 iulie, medicul a avut o neînțelegere cu o pacientă și a decis s-o închidă în sala de aşteptare alături de persoana care o însoţea, agresându-le fizic, apoi, pe cele două.

Lucra ilegal de ani buni, timp în care a făcut mai multe victime
Pacienții au făcut plângeri încă din anul 2006, dar autorităţile au început să investigheze abia în vara anului 2014, când o tânără de 24 de ani a acuzat-o pe doctoriţă că a dezvirginat-o.

Atunci, DSP Argeş a venit în control la cabinetul Nataşei Neniţoiu, constatând numeroase nereguli grave. Femeia s-a ales cu o amendă

de 50.000 de lei. Doctoriţa nu avea autorizaţie sanitară de funcţionare, nu avea autorizaţie de liberă practică şi nu era înregistrată în Registrul Unic al Cabinetelor Medicale.

Mai multe paciente îl acuză pe medic de agresiuni
În ultimii 15 ani, Nataşa Neniţoiu a fost acuzată de mai multe paciente, de comportament violent. Aceasta le-ar fi înjurat și bătut chiar în cabinet.

O pacientă a reclamat, în 2004, că doctorița i-ar fi cerut suma de 700 lei pentru a-i face un avort. După acest incident, alte femei

au adus acuzații grave. Una dintre paciente susține că a fost jignită de Nataşa Neniţoiu pentru că intrase în cabinetul ei cu încălțămintea udă, deşi afară ploua.

În 2007, o altă pacientă a reclamat că medicul i-a vorbit foarte urât şi a pus asistenta să o urmărească la plecare, pentru a se asigura

că nu i-a furat ceva din cabinet. De asemenea, o tânără susține că a fost bătută de Nataşa Neniţoiu în cabinet, după ce a cerut adresa laboratorului medical de unde mama ei trebuia să îşi ridice analizele.

CITEȘTE ȘI...