Medicul Mihai Horia Nicolae era un reputat ortoped din România. Specialistul, în vârstă de 68 de ani, a murit pe 6 ianuarie 2020.

Mihai Horia Nicolae şeful Secţiei de Ortopedie şi Traumatologie din cadrul Spitalului Mangalia. Medicu la fost infectat cu noul coronavirus.

În decursul carierei profesionale a efectuat peste 10.000 de operaţii, dar cel mai mult se mândrea că a realizat prima endoproteză de şold în judeţul Constanţa, în 1987, intervenţie pe care o realiza foarte des la unitatea medicală din Eforie Sud.

Vestea morții a fost dată de reprezeintanții spitalului în care medicul activa.

„Colectivul Spitalului Municipal Mangalia anunţă cu adânca tristeţe trecerea în nefiinţă a cunoscutului medic ortoped, Horia Mihai Nicolae. Dispariţia prematură a colegului nostru este un adevărat şoc pentru lumea medicală din judeţul Constanta şi mai ales pentru Ortopedia dobrogeana.

La spitalul municipal Mangalia, dl. Dr. Nicolae activa de mai mulţi ani, timp in care a făcut efectiv minuni pentru pacienţii săi. În calitate de şef al Secţiei Ortopedie-Traumatologie, era mereu la datorie, îşi trata colegii şi pacienţii, deopotrivă, cu respect şi altruism. Întreg personalul Spitalului nostru transmite condoleanţe şi regrete eterne familiei îndurerate! Odihnă veşnică în lumea celor drepţi, dragul nostru coleg!”

Medicul ortoped Mihai Horia Nicolae a murit
Cu o carieră profesională de peste 40 de ani, binecunoscutul medic specialist a pierdut lupta cu noul coronavirus. Unitatea medicală în care acesta lucra, fiind șeful Secției de Ortopedie și Traumatologie, a postat un mesaj de condoleanțe pentru medicul care „a făcut efectiv minuni pentru pacienţii săi”.

CITEȘTE ȘI...