Mesajul lui Marcel Vela de ziua României: ”Vom zâmbi curând, sănătoși și fără măști!”

Marcel Vela a scris pe pagina de Facebook un mesaj de ziua României! Ce a spus ministrul de Interne despre pandemia de coronavirus? Vela îi susține pe români!

Pandemia creată de noul coronavirus a făcut ca vremurile în care trăim să fie din ce în ce mai grele. Oamenii nu mai ies din casă, iar cazurile de infectare cu noul coronavirus cresc considerabil de la o zi la alta. Autoritățile statului se arată foarte îngrijorate și continuă să ia restricții dure pentru țara noastră!

Marcel Vela, mesaj de ziua României

Astăzi, marți, 1 decembrie, este zi de sărbătoare la români. Stabilită printr-o lege promulgată în 1990, ziua de 1 decembrie marchează un moment important din istoria românilor, cel în care

Marea Adunare de la Alba Iulia a votat unirea Transilvaniei cu România, în 1918. Într-o zi cu atâta încărcătură emoțională, Marcel Vela, dis de dimineață, a scris pe contul de Facebook un mesaj de ziua României.

Pe lângă urările obișnuite, ministrul de Interne îi susține pe români și spune că, cât de curând, vom reuși să zâmbim sănătoși, dar mai ales, fără măști de protecție, semn că pandemia va lua sfârșit.

”Dragă România,

Dimineață vei fi deja copleșită de mesaje. Pe 1 Decembrie ne gândim la tine, mai mult ca oricând, și ne întoarcem cu nostalgie în timp, către copilărie. De ziua ta ne cuprinde, mai mult ca niciodată, dragostea de acasă, de părinți, de frați, de bunici și străbunici.

Ne amintim de cum eram odinioară și de cuvântul nostru, doar al românilor, de #Dor. Ce dor simțim astăzi că nu te putem sărbători ca altădată! Ce dor ne cuprinde că nu ne putem îmbrățișa ca altădată, dar cât de puternică este speranța că vom zâmbi curând, sănătoși și fără măști!

La mulți ani, România!

La mulți ani, Patria mea iubită!”, scrie Marcel Vela pe Facebook.

Klaus Iohannis a tras un semnal de alarmă pentru români

În urmă cu două zile, după o vizită făcută la call-center-ul de la Arena Națională al Direcției de Sănătate Publică București,

Klaus Iohannis a susținut o declarație de presă. Președintele României a spus că, în cazul în care numărul persoanelor infectate cu COVID-19 va continua să crească, se va vedea nevoit să impună noi restricții pentru România.

Unde mai puneți că, președintele țării este de părere că, după ce va apărea vaccinul și toată și-l va face, în vara anului 2021 vom reuși, în cele din urmă, să scăpăm de pandemie.

”Medicii fac minuni, dar, haideți, să fim solidari.​ Suntem chiar obligați să fim solidari și să respectăm normele, pentru că salvăm vieți. Așa vom avea sărbători fără restricții suplimentare.

Toată lumea își dorește să revină la normalitate, iar după vaccinare să terminăm cu această pandemie, poate până în vara anului viitor vom termina cu ea.”, a declarat șeful statului.

CITEȘTE ȘI...