”MI-AM FĂCUT CURAJ ȘI I-AM POVESTIT MAMEI MELE…”

La 29 de ani, Răzvan Botezatu spune că și-a descoperit sufletul-pereche.

El a urcat pe o rețea de socializare o fotografie în care poate fi văzută verigheta pe care a ales-o împreună cu partenerul său de viață.

Fără să facă prea multe dezvăluiri despre ceremonia civilă, fostul prezentator de la Antena Stars a lăsat să se observe că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața lui.

”Da, sunt fericit. Am o relație care mă face fericit, nu regret nicio secundă că, inițial, m-am aruncat cu capul înainte. Suntem doi bărbați maturi și ne înțelegem perfect, este diferit de tot ce am experimentat eu până acum”, a dezvăluit, pentru wowbiz.ro, Răzvan Botezatu.

„Nu ne-am căsătorit, cel puțin nu cu acte. Dar, trebuie să spun că mă simt ca și când aș fi căsătorit cu el. Este diferit de alții, nu e gelos, nu îl deranjează că sunt implicat în conștientizarea faptului că o comunitate ca a noastră trebuie să fie vizibilă și în România. Un singur lucru nu reușesc să îl conving: să îl fac să apară, public… Dar asta pentru că nu vrea să se expună, e adeptul discreției. Este puțin mai matur decât mine și, fiind neamț, nu se pune problema să își dorească să apară la noi în țară, nu l-ar ajuta cu nimic. Oricum, spre deosebire de alți iubiți de-ai mei, nu are momente de violență, este foarte bine educat. De aceea, l-aș și aduce în țară… Oricum, mama îl cunoaște, i-a și plăcut de el”, spune Răzvan Botezatu.

CITEȘTE ȘI...