Mihai Morar, anunț important despre soția lui: „Am, dintre sfinte, pe Gabriela lângă mine”

Mihai Morar își impresionează fanii de pe rețelele de socializare. El a distribuit un mesaj de ziua onomastică a sa și a soției sale, care a impresionat audiența.

Prezentatorul matinalului de la Radio Zu celebrează acestă zi folosind cuvinte deosebite pentru a-și descrie soția.

„Sunt Mihai, fericit că am în Cer un înger sfânt și, dintre sfinte, pe Gabriela, lângă mine, pe Pământ. La mulți ani. Cu dragoste.”

Cuvintele lui au atras mii de aprecieri și comentarii atât pe Facebook, cât și pe Instagram, generând tot atât de multe urări și mesaje de simpatie ale fanilor.

Mihai Morar își celebrează soția cu ocazia onomasticii

Mihai Morar și Gabriela sunt căsătoriți din 2006 și au împreună 3 fetițe: gemenele Mara și Cezara, în vârstă de 12 ani, și Roua, născută în anul 2019. Actualii parteneri de viață au fost colegi la radio.

Într-un interviu pentru Libertatea, omul de radio a explicat importanța pe care o are femeia care îi e alături și cum păstrează armonia în casa și în relația lor: „sunt atât de relaxat în momentul acesta, pentru că

știu că am o nevastă mult mai deșteaptă decât mine emoțional și din punct de vedere al organizării unei familii, al organizării treburilor

și fiecare își știe calitățile, ea nu calcă peste teritoriul meu, eu nu calc peste calitățile ei și atunci e armonie la noi”.

El a mai menționat și care este rețeta succesului într-o căsnicie de 14 ani și care au fost greșelile pe care le-a făcut la început.

 „Cred că e vorba pur și simplu de comunicare și

să nu îi calci niciodată orgoliul, spațiul intim celuilalt. Să îi dai atât de multă libertate încât să aibă nevoie de adevărata libertate, aceea a familiei.

CITEȘTE ȘI...