Mihai Neșu, progrese remarcabile la 9 ani de când a rămas în scaun cu rotile

Mihai Neșu continuă să fie puternic și ambițios, reușind să facă progrese uriașe la mai bine de 9 ani de la accidentul care l-a imobilizat în scaun cu rotile.

Fostul fundaș de la Steaua este mulțumit de fizioterapia pe care o face zilnic de foarte multă vreme, în ciuda faptului că medicii nu credeau în șansele sale de recuperare.

A găsit puterea de a merge mai departe
La 9 ani de cand a ramas in scaunul cu rotile, Mihai Nesu a dat vestea.

“Cu ajutorul lui Dumnezeu..Sportivul poreclit „Bichonul” este nevoit să folosească scaunul cu rotile, dar acest lucru nu

l-a împiedicat să facă ceea ce-i place. Fostul fotbalist a mărturisit în cadrul unei emisiuni de la Digi Sport că a reușit să folosească parțial mâna dreaptă, dar și alte părți ale corpului.

Fostul fundaș a găsit puterea de a merge mai departe, deși recunoaște că primii patru ani au fost extrem de grei și chiar a intrat în depresie.

A reușit să depășească aceste momente grele datorită unui călugăr de la muntele Athos, felul său de a gândi schimbându-se radical.

Mihai Neșu face progrese uriașe la 9 ani de la accidentarea care l-a paralizat
De asemenea, Mihai Neșu a mărturisit că în ultimii patru ani a început un antrenament riguros pe care nu-l ratează.

Fostul fundaș a învățat să scrie cu gura datorită unei tablete speciale pe care face în fiecare zi cerculețe, bețișoare și linii exact ca la școală.

„De 4 ani am cam același program, așa că sunt într-un cantonament continuu. În ultima lună a

CITEȘTE ȘI...