Mirela Vaida, mesaj sfâșietor, după moartea cântărețului Dumitru Stroie: „Nu am cuvinte. Sunt tristă și revoltată”

Este doliu în muzica populară, după ce regretatul cântăreț Dumitru Stroie s-a stins din viață la doar 30 de ani, într-un accident cumplit de mașină.

Afectată de pierderea lui a fost și Mirela Vaida, cunoscându-l în persoană. Iată ce mesaj sfâșietor a transmis frumoasa prezentatoare de la Acces Direct, după ce a aflat vestea teribilă!

Dumitru Stroie a fost unul dintre cei mai iubiți interpreți de muzică populară din România. Vestea morții lui a fost resimțită ca o grea lovitură de către apropiații și admiratorii acestuia. Nimeni nu se aștepta la un asemenea destin tragic, având în vedere faptul că artistul avea doar 30 de ani.

După ce s-a aflat de moartea lui, pe rețelele de socializare a început să curgă cu mesaje sfâșietoare, prin care cei care l-au iubit pe

Dumitru Stroie și-au exprimat regretul față de pierderea suferită. Afectată de această veste cumplită a fost și Mirela Vaida, frumoasa prezentatoare de televiziune fiind prietenă cu acesta.

Mirela Vaida, afectată de moartea lui Dumitru Stroie

Astfel, în memoria lui, Mirela Vaida a postat un mesaj emoționant pe contul ei de Instagram. Potrivit spuselor vedetei, Dumitru Stroie avea mereu o vorbă, că viața e scurtă și că lumea trebuie să se

grăbească să iubească cât mai e timp. Totodată, prezentatoarea de la Acces Direct a povestit că l-a întâlnit pentru prima

dată pe regretatul cântăreț atunci când acesta și-a inaugurat magazinul pe data de 1 decembrie.

„”Viata e scurta! Grabiti-va sa iubiti!” Asa spunea Baciul Sibian, Dumitru Stroie!! Acesta era mesajul lui de pe pagina de facebook! L-am intalnit la deschiderea magazinului sau cu produse traditionale dintr-un complex comercial, fix pe 1 Decembrie!”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

Ce mesaj emoționant a postat prezentatoarea de la Acces Direct în memoria artistului

În continuare, Mirela Vaida a spus că deși a avut mai multe datorii, Dumitru Stroie nu a renunțat la visul lui de a-și deschide acea afacere alături de partenera lui și totodată colega lui de breaslă, Claudia Olaru.

„Ma invitase la deschidere, era emotionat, alaturi de sotia lui, ca a reusit sa deschida, cu mari sacrificii, cu multe datorii in banci, si isi dorea sa ii mearga!! Azi dimineata a murit in accident de masina, cand se intorcea cu marfa pentru magazin! Nu am cuvinte… sunt trista si revoltata…

Era asa de tanar! Erau asa de frumosi impreuna! Dumnezeu sa te ierte, Baciule… 😔”, a continuat Mirela Vaida.

Vă reamintim că Dumitru Stroie a murit într-un accident de mașină pe 18 decembrie. Aceasta a fost spulberat de un TIR pe DN7, după ce ar fi adormit la volan.

Un alt mesaj înduioșător a fost și cel postat de cântărețul Sebastian Stan, nașul de cununie al lui Dumitru Stroie.

Artistul spunea despre acesta că a iubit muzica extrem de mult și a urmat tradiția românească în cariera lui.

„A cântat dorurile și a păstrat cu sfințenie tradițiile autentice românești. Multă putere Finei noastre Claudia Olariu pentru acestă despărțire nefericită și regretabilă. Rămas bun iubitul nostru Fin!”, a scris artistul Sebastian Stan, nașul de cununie al acestuia, pe Internet.

CITEȘTE ȘI...