Monica Pop refuză categoric să se vaccineze împotriva coronavirusului: „Ce se întâmplă peste trei ani? Dacă faceți leucemie?”

Monica Pop, șefa de secţie în cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Oftalmologice Bucureşti, susține că vaccinul care ar urma să vină în România la jumătatea lunii decembrie nu este sigur.

Medicul a declarat că refuză categoric să se vaccineze, în contextul în care un vaccin bun se face în câțiva ani, nu trei luni.

„Categoric nu mă voi vaccina și nici nu voi da vreun sfat cuiva să se vaccineze atâta timp cât acest vaccin e făcut în 3 luni”, a declarat Monica Pop, la tv.

Întrebată în cadrul emisiunii prezentate de Mihai Gâdea ce părere are despre vaccinul anti-COVID, Monica Pop a răbufnit în

urma unor declarații făcute de jurnalistul Adrian Ursu. Medicul nu are încredere în vaccin și nu îl recomandă.

„Cum n-aveți informația, domnul Ursu? Cum puteți să știți dumneavoastră ce se întâmplă peste trei ani? Dacă faceți leucemie, Doamne ferește!, după vaccinul ăsta?! Cum poți să știi inducția genetică

pe care o face ăsta, atât de scurt? Peste 5 ani ne putem vaccina! Categoric! Domnul Gâdea are efectele secundare pe termen scurt, dar alea pe termen lung unde sunt? Că vă mai spun încă o dată, peste 3 ani face leucemie unul care face vaccinul. Și fac toți…

Domnule Gâdea, reacția post-vaccinală pe care o prezentați dumneavoastră este de moment, poate face oricine, de unde știți dumneavoastră ce se întâmplă peste 1 an? Faceți copilului dumneavoastră vaccinul ăsta?” a declarat Monica Pop, în emisiunea lui Mihai Gâdea.

Monica Pop, despre incendiul de la Spitalul din Piatra Neamț: „E strigător la cer!”
Monica Pop a făcut o postare pe pagina sa de Facebook în care critică modul în care autoritățile au acționat în cazul incendiului din Piatra Neamț. Ea susține că victimele ar fi putut fi salvate la timp.

„E strigător la cer!!! De ce nu a fost „deschis” până sâmbătă seară spitalul de campanie Leţcani???!!! S-a putut, deci se putea oricând! Au murit oameni când ar fi putut fi salvaţi???!!! Aha, era făcut de PSD! Idem cu testările nepermise! A fost timp destul de pus la punct orice. Iar de când situaţia

s-a agravat, punerea în funcţie a acestor spitale care au costat sute de milioane de euro (13 cel de la Leţcani) era o soluţie imperios necesară! Românii au dreptul să știe!!!”, a scris Monica Pop pe contul său de Facebook.

CITEȘTE ȘI...