Nea Marin a fost diagnosticat cu COVID-19. Cum se simte acum celebrul coregraf

Coronavirusul nu iartă pe nimeni. Din păcate, încă o vedetă iubită de foarte multă lumea a contactat virusul ucigaș din China. Nea Marin, căci despre el este vorba, a fost diagnosticat cu COVID-19. Cu se simte acum celebrul coregraf.

Celebrul coregraf, Nea Marin, cel care ”pedepsește” cum știe el mai bine vedetele care nu pun osul la treabă, a fost diagnosticat cu noul coronavirus.

Vedeta se afla la Techirghiol, acolo unde filma pentru emisiunea sa ”Poftiți pe la noi”, când inevitabilul s-a produs. Deși, atât coregraful, cât și întreaga sa echipă au adoptat toată măsurile de protecție, odată ajunși la mare, aglomerația și lumea care își dorea să se fotografieze cu el, pentru o amintire frumoasă, au făcut ca acum Nea Marin să fie infectat cu noul coronavirus.

Care este stare de sănătate a lui Nea Marin după ce a fost diagnosticat cu COVID-19

Din fericire, însă, Nea Marin se simte bine, căci are o formă ușoară a coronavirusului. Așa cum îl știm, puternic și hotărât să treacă peste orice, cel mai probabil, în scurt timp, Nea Marin va dansa din nou, vesel și sănătos.

De asemenea, după ce vedeta se va face bine și se va recupera complet, filmările la emisiunea ”Poftiți pe la noi” se vor relua.

CITEȘTE ȘI...