NICOLETA LUCIU, MAMĂ PENTRU A 5-A OARĂ? BRUNETA S-A AFIȘAT CU O BURTICĂ SUSPECTĂ, LA MEDIC

A dispărut de ceva timp din lumina reflectoarelor, dar nu a renunțat la a fi divă. Tocmai de aceea,

Nicoleta Luciu, căci despre ea este vorba, a mers degrabă la estetician pentru a-și estompa ridurile, dar un alt detaliu a atras atenția tuturor. 

Nicoleta Luciu a mers la estetician pentru a-și trata ridurile, dar un alt detaliu a atras atenția tuturor. Ei bine…ce să fie, ce să fie?!

Burtica Nicoletei Luciu, destul de pronunțată într-un top galben, a fost detaliul care i-a făcut pe toți să se întrebe dacă

nu cumva bruneta urmează să devină mămică pentru a 5-a oară, mai ales că, la un moment dat, aceasta și-a ținut mâinile pe burtică.

Să fie, oare vorba de o nouă graviduță în showbiz sau…alegerea vestimentară a Nicoletei Luciu nu a fost chiar cea mai inspirată?

Nicoleta Luciu a dorit să adopte 6 copii

După ce a devenit mămică în 2008 și mai apoi în 2011, atunci când a născut tripleții, Nicoleta Luciu a vorbit, la un moment dat, despre adopție.

Mai exact, în anul 2017, vedeta și-a dorit să înfieze 6 copii, de care să aibă grijă ca și cum ar fi ai ei.

A cheltuit peste 20.000 de euro pentru intervenții estetice

După nașterea tripleților, bruneta a cheltuit peste 20.000 de euro pentru a reveni la formele care au consacrat-o.

De-a lungul timpului, Nicoleta Luciu s-a lăsat des pe mâna medicului estetician, fiind adepta procedurilor de acest gen.

”Uneori, dacă mama natură nu ne-a înzestrat cu ceea ce ne-am dorit, putem să îi dăm o mână de ajutor. Dacă asta presupune intervenții estetice, de orice fel, este o decizie corectă. Singura mea interventie estetică a fost la sâni.

Așa că pot vorbi din experiență și cu sinceritate. Indiferent de tipul de intervenție pe care doriți să vi-l faceți, gândiți-vă de zece ori înainte!

În primul rând dacă e obligatoriu, pentru că regretele de după ar fi și mai greu de suportat decât starea inițială de nemulțumire! Apoi, nu renuntați sub nicio formă la siguranță și nu alegeti în funcție de… preț.

E ok și recomandat să îți rezervi timp în avans pentru gândire, pentru informare și research, timp în care poți strânge bănuț cu bănuț, până când vei putea să apelezi la un medic profesionist, la o clinică bună, unde să elimini, pe cât posibil, riscurile care te-ar putea pune în pericol”, declara vedeta, în urmă cu ceva timp.

CITEȘTE ȘI...