Nu Se Așteptau La Așa Ceva!

Adriana Iliescu este un personaj cunoscut lumii în România, după ce în urmă cu mai mulți ani, femeia a dat dovadă că imposibilul poate deveni posibil.

La cei 66 de ani pe care îi avea la acea vreme, Adriana Iliescu reușea să aducă pe lume o fetiță, datorită unei proceduri de inseminare artificială.

Încă din 1991 s-a gândit la această procedură, atunci când a aflat dintr-un ziar de cazul unei italience care la vârsta de 60 de ani a devenit mamă cu ajutorul inseminării in vitro.

Vreme de 14 ani, Adriana Iliescu nu s-a lăsat bătută, și după acest timp femeia a primit primul tratament de fertilizare in vitro, sub îndrumarea prof. dr. Ioan Munteanu, directorul Maternității din Timișoara. Greu de crezut, dar Adriana Iliescu părea să fie candidata perfectă pentru o astfel de procedură.

“Dar când m-au tăiat doctorii la cezariană, placenta mea era ca a unei femei de 35 ani. Citeam în fiecare seară rugăciuni când îmi luam pastila de endocrină. Am avut instinctul matern, asemeni peştilor care se întorc în anumite locuri pentru a se reproduce. Am ştiut că şi eu voi avea copii…”, a declarat aceasta într-un interviu pentru Qbebe.ro.

CITEȘTE ȘI...