O actriță a fost implicată într-un accident grav de circulație în Iași. Artista se afla cu prietena ei în mașină: „Mergea cu viteză…”

O tânără actriță și prietena ei au fost implicate într-un accident cumplit în Iași. Cele două se întorceau spre casă, iar, într-un moment de neatenție, Loredana Bran a pierdut controlul volanului și s-a lovită de un alt autoturism care se afla pe sens opus.

Actriță din Iași și prietena ei, implicate într-un accident teribil

Se pare că femeia a pierdut controlul volanului, după ce a efectuat o depășire neregulamentară, iar asfaltul era ud. Cele două se aflau pe Șoseaua de Centură a Iașului, iar o altă mașină, care venea din sens opus, nu a mai putut evita tragedia. Martorii susține că Loredana ar fi fost condus destul de iresponsabil.

„Mergea cu viteză, ne-a depășit și tot s-a dus. Noi veneam din spate când am găsit mașina răsturnată. Fata din dreapta era rău de tot, nici nu putea să respire…”, a spus unul dintre martori.

Prietena fetei de 31 de ani, care se afla pe scaunul din dreapta șoferului, se zbate într viață și moarte, iar medicii nu sunt deloc optimiști în ceea ce privește șansele de supraviețuire.

A fost operată, iar acum este sub supraveghere medicală.

„Din accidentul de la Uricani, pacienta în vârsta de 31 de ani din Republica Moldova este intubată și ventilată mecanic. Aceasta a suferit un șoc hemoragic cu un traumatism cranio-cerebral și un traumatism toraco-abdominal, dar și un pneumotorax bilateral și hemoperitoneu.