O asistentă de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași a murit după ce a ieșit din tură.

O asistentă de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași a murit imediat după ce a ieșit din tură. Femeia fusese în schimbul trei și, conform procedurii, s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Cel mai probabil asistenta era epuizată. Cauza decesului este stop ocardiac.

O asistentă din Iași a murit după ce a ieșit de la spital
Oana Gavril, în vârstă de 46 de ani, era asistentă la Clinica de Ortopodie a spitalului ieșean. Ieri, femeia era în schimbul trei și se grăbea să ajungă acasă la cei doi copilași pentru care trudea zi de zi. La ieșirea din unitatea medicală, femeia a început să se simtă rău. A urcat în autobuzul care o ducea spre casă, iar pe drum aceasta a făcut infarct. Ambulanțierii au încercat să o resusciteze pe femeie vreme de zeci de minute, însă nu s-a putut face nimic pentru a o salva căci era deja prea târziu.

„A făcut stop cardiorespirator, un coleg care era cu ea a apelat 11. Apelul a venit pentru convulsii, iniţial a fost trimis un echipaj cu asistent şi imediat după şi unul cu medic, a fost resuscitată, însă a fost declarat decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, Diana Cimpoeșu, scrie MEDIAFAX.