O BĂTRÂNĂ DE 80 DE ANI DIN BACĂU A FOST BĂTUTĂ, TÂLHĂRITĂ ȘI VIOLATĂ DE UN TÂNĂR DE 17 ANI

O bătrână de 80 de ani dintr-o comună băcăuană a trecut prin chinuri groaznice, la care a fost supusă de un tânăr care ar fi putut să-i fie nepot.

Coșmarul a început în jurul orei 4 dimineața. Un tânăr de 17 ani a intrat cu forța în casa bătrânei din comuna Căiuți, județul Bacău,

a amenințat-o să-i dea niște bani, urgent, pentru că, în caz contrar, o „încasează” rău, iar bunica s-a conformat de frică și pentru a scăpa din mâinile infractorului.

După ce și-a amenințat și lovit victima pentru a o tâlhări, tânărul s-a întors la casa bătrânei. A intrat din nou, prin forță, și a violat-o.

Ce spune Poliția
”Un tânăr de 17 ani este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, tâlhărie calificată şi viol și a fost reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore.

La data de 10 ianuarie, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie de 60 de ani, din Bucureşti, despre faptul că mama sa, în vârstă de 80 de ani, din comuna Căiuţi, ar fi fost victima infracţiunilor de tâlhărie şi viol.

În urma probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au stabilit că un localnic de 17 ani ar fi pătruns fără drept în locuinţa bătrânei,

în jurul orei 04.00, şi prin ameninţări, ar fi constrâns-o să îi dea suma de 400 de lei, părăsind locuinţa.

Ulterior, acesta ar fi revenit şi ar fi întreţinut relaţii sexuale cu bătrâna, împotriva voinţei acesteia”, a declarat Cătălina Păduraru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bacău.

Tânărul a fost reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează a fi prezentat instanţei, iar cercetările continuă

sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare de domiciliu, tâlhărie calificată şi viol

CITEȘTE ȘI...