O cântăreață de muzică populară de numai 22 de ani a murit într-un grav accident

O celebră artistă de muzică populară și-a găsit sfârșitul într-un cumplit accident în Timiș, în timp ce se afla la volan. Tânăra interpretă avea doar 22 de ani și era atât câtăreață, cât și dansatoare într-un ansamblu folcloric.

Denisa Gog avea doar 22 de ani, când a murit într-un grav accident auto, petrecut în comuna Dumbrăviţa, lângă Timişoara. Tânăra cânta și dansa la ansamblul folcloric din Bumbrăvița. Accidentul s-a petrecut joi, iar artista a murit pe loc din cauza rănilor și a impactului devastator.

La volanul mașinii spulberate se afla chiar Denisa Gog, care pelcase de puțin timp de acasă. În timp ce se deplasa regulamentar, un tânăr care conducea o autoutilitară nu a acordat prioritate de trecere într-o intersecție și a acroșat-o în plin pe cântăreața de muzică populară.

Cântăreață de muzică populară, spulberată într-un accident grav în Timiș.Medicii veniți de urgență la fața locului nu au mai putut decât să declare decesul Denisei Gog, rănile suferite fiind incompatibile cu viața.

„Un tânăr de 22 de ani a condus o autoutilitară pe strada Ghioceilor, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 22 de ani care se deplasa pe strada Mozart. În urma impactului, tânăra de 22 de ani a decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Vestea teribilă că Denisa Gog a murit a căzut crunt peste familia și apropiații tinerei, dar și peste cei care îi apreciau și ascultau munca. Sute de mesaje de condoleanțe au fost scrise pe rețelele de socializare, însă gândurile bune și regretele nu o vor mai putea readuce pe artistă înapoi.

„Drum lin dragă Denisa, mare durere şi tristețe ai lăsat în urma ta. Dumnezeu te-a vrut alături de el, multă putere şi mângâiere familiei să poată trece peste această grea pierdere”, „Ne este greu să găsim cuvinte potrivite acum când am aflat că ființă atât de dragă noua a plecat pentru totdeauna. Gândurile noastre sunt alături de tine, suflet drag”, sunt doar două dintre mesajele de tristețe postate pe Facebook, în memoria tinerei artiste.

CITEȘTE ȘI...