O fetiță de nouă ani s-a stins din viață în somn! Tragedia a avut loc la trei zile după ce a fost confirmată cu coronavirus

O fetiță, în vârstă de nouă ani, din San Antonio, Texas, a murit în somn. Totul s-a întâmplat la trei zile după ce a fost depistată pozitiv cu coronavirus. Tragedia a avut loc pe 2 februarie, chiar de ziua tătului ei.

Makenzie Gongora a fost depistată pozitiv cu COVID-19, pe 29 ianuarie. La trei zile distanță s-a stins din viață, în somn.

Nenorocirea s-a întâmplat pe 2 februarie, la primele ore ale dimineții. Conform presei străine, fata

s-a plans la after-school, de dureri de cap și stomac. Mătușa copilei a spus că fata avea și temperatură mare.

Copila a ajuns la spital în stare gravă

Fetița a fost transportată de urgență la spital de către mama sa.

Cea mică a fost dusă  la Brooke Army Medical Center, unde a fost supusă unor analize medicale și testată pentru coronavirus.

Din nefericire, micuța a fost confirmată cu coronavirus.„Kenzie nu a avut probleme respiratorii, nu avea niciun semn grav, toate simptomele erau uşoare”, a spus Victoria Southworth, o mătușă a fetiței.

“ Doctorii i-au spus cumnatei mele să o ia acasă şi să îi ofere confortul necesar, să îi monitorizeze febra, iar dacă aceasta trece peste un anumit punct sau dacă apar alte probleme majore să o aducă înapoi la spital. Nu a avut nicio problemă cu respiraţia, nu părea obosită sau ceva de genul acesta, în acel moment”, a mai adăugat aceasta.

 

Minora s-a stins din viață chiar de ziua tatălui ei. Copila începuse să se simtă din ce în ce mai rău și din păcate, a murit în somn.

”În timpul nopții, cumnata mea a verificat-o şi şi-a dat seama că nu mai respiră. Nu reuşea să-i găsească pulsul”, a mai mărturisit o mătușă de-a fetei. scrie wowbiz.ro

CITEȘTE ȘI...