O nevastă frustrată din cauza faptului că soţul nu

Deşi nu sunt povestite în cercuri largi, bancurile cu tentă sexuală rămân cele mai amuzante. De ce? Pentru că subiectul este de regulă tabu, dar interesează pe toată lumea…
… iar bancul reprezintă aproape întotdeauna o satiră, făcând trimitere la probleme sexuale comune, dar nemenţionabile.

Iată 2 bancuri cu tentă sexuală pline de savoare!

1. O profesoară ce preda la clasa a zecea o întreabă pe Ioana, eleva ei: „Ce parte a corpului uman creşte de 10 ori în dimensiuni atunci când este excitată?”

Ioana răspunde: „Ce dezgustător! Chiar nu am de ce să răspund la o asemenea întrebare!”

Profesoara îi pune aceeaşi întrebare lui Paul, care răspunde: „E simplu, pupila ochiului se măreşte de 10 ori.” „E corect. Bravo, Paul!”, îi spune profesoara.
Mai apoi profesoara i se adresează Ioanei: „Am trei lucruri să-ţi spun domnişoară: În primul rând, se vede că nu ţi-ai făcut tema, în al doilea rând îţi stă gândul numai la prostii şi în al treilea rând… eşti pe cale să fii foarte dezamăgită!”

2. O nevastă frustrată din cauza faptului că soţul nu mai vrea să facă sex cu ea, încearcă să condimenteze viaţa lor sexuală după 20 de ani de căsnicie.

După ce soţul pleacă la muncă, ea merge într-un magazin cu lenjerie sexy de unde alege o pereche de chiloţei decupaţi chiar în dreptul zonei frontale. Ajunge acasă şi îţi pune o fustiţă scurtă, care să lase totul la vedere.

Când soţul ajunge acasă, se aşează pe scaun în faţa lui, îşi desface uşor picioarele şi îi spune pe un ton senzual: „Iubitule, ţi-ar plăcea să îţi dau ceea ce vezi?”

Soţul se uită la zona intimă a femeii, mai apoi în ochii ei şi îi spune: „În niciun caz! Uite ce a făcut lenjeriei tale intime!”

 

CITEȘTE ȘI...