O recunoști? Acum e cunoscută în toată țara! Fotografia pe care vedeta ar vrea s-o facă dispărută

Prezentatoare cunoscută şi mămica a trei copilaşi, Mirela Vaida a apărut şi în ipostaze mai triviale. De exemplu, o fotografie veche de 9 ani nu îi face tocmai cinste vedetei de televiziune.

Tolănită direct pe podea, Mirela Vaida era la o petrecere cu Adriana Trandafir, iar în mâna avea o bere cu care dă noroc spre aparatul de fotografiat.

Vedetă de la Te cunosc de undeva a demonstrat în mai multe rânduri că este un om cât se poate de obişnuit. De aceea, putem bănui că nu se ruşinează cu ipostaza în care a fost surprinsă. De multe ori în Live-urile de pe Facebook precizează că este un om normal.

Acum 9 ani se fotografiau la o petrecere şi nu se gândeau că se vor întrece la Te cunosc de undeva. Adriana Trandafir şi Mirela Vaida sunt astăzi concurente în cursa transformărilor de pe Antena 1. Acum câţiva ani, însă, apăreau într-o poză de colecţie, în care amândouă au în mână câte o sticlă de bere.

Mirela Vaida apare în fiecare sâmbătă, la ora 20:00 la emisiunea Te cunosc de undeva. Fiind o fană a emisiunii, a acceptat cu mare bucurie participarea. Vedeta îşi demonstrează astfel calităţile vocale şi actoriceşti surpinzatoare. Atât juraţii cât şi ceilalţi concurenţi au recunoscut ca vedetă de televiziune este extrem de talentată.

„Din prima, Ruleta mi-a dat un personaj pe cât de spectaculos, pe atât de greu, pentru că este un moment de supershow – Shakira. Şi nu orice Shakira, ci o Shakira din aceea care dă din şolduri şi din buric şi care cântă în acelaşi timp, făcând spectacol din toate unghiurile şi cu toate părţile corpului„, a recunoscut Mirela Vaida.

Vedeta de televiziune Mirela Vaida are un mariaj fericit alături de Alexandru. Cei doi sunt căsătoriţi de mai bine de zece ani. Se înţeleg perfect, deşi vedeta mărturiseşte că sunt total diferiţi. Lui Alexandru nu-i place să fie în centrul atenţiei. Soţul Mirelei Vaida este director comercial la o companie şi călătoreşte foarte mult prin ţară.

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoana public, respect treaba asta.

Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui”, explica Mirela vaida într-un interviu pentru revista Viva.

CITEȘTE ȘI...