Oana Roman, mesaj dupa aniversarea fiicei ei

Oana Roman si Marius Elisei au organizat o petrecere frumoasa pentru fiica lor Isabela, care a implinit 7 anisori. Fiica lui Petre Roman a marturisit ca este de dezamagita ca bunicii fetitei, din partea tatalui, au uitat complet de ziua ei.

Desi au divortat, iar fiecare merge pe drumul sau, Oana Roman si Marius Elisei au ramas prieteni de dragul micutei Isabela. Astfel, cei doi au decis sa imparta responsabilitatile in ceea ce priveste educatia fiicei lor.

Oana Roman a povestit pe Instagram ca in afara de mama ei, Mioara Roman, nici tatal ei, Petre Roman, nici bunicii din partea tatalui nu i-au urat „La multi ani!” micutei Isabela.

„Cu ocazia zilei Isabelei mi s-a confirmat inca o data ca anumiti oameni pur si simplu nu vor sa fie in viata noastra sau vor sa fie doar atunci cand au nevoie sa fie in viata noastra. Si cand nu mai au nevoie, nu mai sunt. Nu-mi sta in caracter sa-i trag la raspundere, sa-i sun si sa-i intreb: De ce ai uitat ca e ziua unui copil care te iubeste sincer? Inclusiv din familie. De fapt bunicii ei nu au fost langa ea niciunul! In afara de mama, pe care a vazut-o pentru ca sta cu noi in casa, niciun bunic nu a fost langa ea, nici macar cu un telefon.

OK, poate ca nu-ti place de mine, poti sa consider ca nu am fost o fiica buna sau o nora buna, dar copilul asta ce vina are? Cum ii explici unui copil ca niciun bunic nu a simtit sa ii dea un telefon de ziua ei, sa ii spuna La multi ani? Nici bunicii materni, nici bunicii paterni. Nimeni. Anul asta, nimeni”, a marturisit Oana Roman pe Instagram.

CITEȘTE ȘI...