Olivia Steer A Izbucnit Cu Privire La Măsurile Împotriva Răspândirii COVID-19

Olivia Steer le-a împărtășit urmăritorilor săi de pe pagina de Facebook părerea ei despre îngrădirea

drepturilor cetățenilor, pe timp de pandemia globală de COVID-19 și în contextul măsurilor împotriva răspândirii virusului, care au fost luate în starea de urgență.

„Ca simplă licențiată în drept, vreau să vă rețin, cîteva clipe, atenția cu privire la elementele constitutive ale infracțiunii de genocid și contra umanității, infracțiune prevăzută în Codul Penal, art. 438.

În vremuri complicate, vine vremea să cunoaștem legea. Pentru că doar raportindu-ne la litera ei, vom ieși cu fața și mîinile curate din teribilele încercări, prin care trecem cu toții.

Olivia Steer îndeamnă cetățenii să se adrese justiției, invocând un articol cu titlul: „PRECEDENT/ Tribunalul Administrativ din Praga a declarat ilegale limitările decise ca urmare a pandemiei de coronavirus, Guvernul ceh a abolit în decurs de câteva ore toate îngrădirile‘.

Olivia Steer spune că măsurile prin care autoritățile pedepsesc cetățenii care ies fără declarație sau motiv bine întemeiat din casă este un „genocid‘, vedeta explicând definiția acestui cuvânt, într-o postare pe pagina ei, în calitate de licențiată în drept.

CITEȘTE ȘI...