Poți ieși în afara casei la ora 00:00 pentru a celebra Noul An? Iată răspunsul lui Raed Arafat la cea mai rostită întrebare!

Doar o singură zi ne mai desparte de anul 2021, însă iată că întrebarea de pe buzele multor români este dacă au voie să iasă din casa la ora 00:00 pentru a celebra Noul An! Raed Arafat vine și cu răspunsul mult așteptat!

Sărbătorile de iarnă sunt diferite din cauza pandemiei de coronavirus!
Pentru că anul acesta sărbătorile de iarnă au fost cu totul diferite din cauza pandemiei de coronavirus, iată că bineînțeles același lucru se va întâmpla și cu Revelionul!

Autoritățile deja au anunțat de mai multe ori că vor rămâne în continuare restricțiile anunțate în urmă cu mai mult timp, iar seara de Anul Nou va fi cu totul altfel față de cum ne-am obișnuit până acum!

Poți ieși în afara casei la ora 00:00 pentru a celebra Noul An?
Știm cu toții că nu e voie ieșirea din case după ora 23:00 decât cu un motiv bine întemeiat și care se află scris pe declarația pe proprie răspundere, însă ce vom face la ora 00:00 când vom trece în 2021?

Raed Arafat vine cu răspunsul pentru această întrebare, iar în exclusivitate pentru Antena 3, aceasta a anunțat ce va fi permis și ce nu va fi permis la ora 00:00!

”Regula orei 23.00 este valabilă. După ora 23 se iese doar cu declaraţie pe proprie răspundere, pentru motivele care există în regulamentele din hotărârea de guvern. Dacă cineva stă în casă şi iese în faţa casei, nu cred că o să-l oprească cineva.

Dacă se transformă într-o petrecere în stradă a mai multor oameni, normal că este încălcarea regulilor. Ieşirea în faţa casei să te uiţi la focurile de artificii, nu cred că o să spună cineva ceva. Dar ieşirea de a face o petrecere în stradă cu toată lumea nu este permisă.”, a spus Raed Arafat la Antena 3.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a mai ținut să precizeze și totodată să recomande oamenilor să privească focul de artificii din case și de la balcon, astfel încât să evite contactul cu alte persoane străine!

CITEȘTE ȘI...