Povestea tragică a tinerei strivite de tren la Oradea. Iubitul fetei murise cu puțin timp înainte

În urmă cu o săptămână, o tânără de 17 ani a murit după ce a fost strivită de trenul Timișoara-Oradea. Fata se afla între șine cu alți trei băieți, care din păcate, nu au putut face nimic pentru a o salva.

După sfârșitul tragic, publicația Bihoreanul dezvăluie povestea de viață cutremurătoare a adolescentei.

Alessia, o adolescentă de 17 ani din Oradea, a fost lovită mortal de tren, săptămâna trecută. Potrivit Bihoreanul, tânăra ar fi trecut

printr-o suferință imensă, cu o lună înainte de tragedie. Iubitul ei, un tânăr de 18 ani, a murit în mod neașteptat.

Tânăra strivita de tren la Oradea avea o poveste de viață tragică

Miercurea trecută, în jurul orei 21.30, în apropiere de Podul CFR din cartierul orădean Ioşia, Alessia se plimba cu trei prieteni între cele două șine de tren, relatează anumite surse pentru Bihoreanul.

Aparent, fata a văzut trenul mult prea târziu. Doi dintre băieții care o însoțeau au reușit să se salveze, iar cel de-al treilea a fost rănit,

în timp ce Alessia a fost strivită de trenul Inter-Regio și nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Te-am văzut cu ochii mei pe jos, spulberată de tren, abia mai dorm noaptea”, a scris pe Facebook, în dimineaţa următoare, unul dintre prietenii fetei, care a ajuns la doar câteva minute după accident.

Alessia suferea mult, după pierderea iubitului

De o lună de zile, Alessia era foarte afectată emoțional de moartea iubitului ei, Șerban. Tânărul a murit brusc, după ce a suferit un infarct, la vârsta de 18 ani. Cei care o cunoșteau pe tânără,

spun că era o fată cuminte și introvertită. De asemenea, Alessia avea o frumusețe aparte, iar mama ei a înscris-o la cursul de modelling al agenţiei MModels.

„Alessia a fost o adolescentă sensibilă, cu mult bun-simţ, ascultătoare. Avea ceva aparte, acea lumină în ochi pe care o regăseşti doar la persoanele care îţi dau senzaţia că au trăit, deja, mai multe vieţi. Cel puţin aşa a fost cât a făcut parte din echipa mea de modele”, povesteşte stilistul și directorul agenției.

În vară, Alessia și-a făcut un nou grup de prieteni și așa l-a cunoscut pe Şerban, un tânăr popular, elev în clasa a XI-a, la profesională.

„Se împrietenea foarte repede cu toată lumea, zâmbea mereu, ajuta pe toată lumea şi, de când cu şcoala online, se angajase part-time casier la un magazin alimentar. Era foarte fericit că îşi făcea propriii bani”, îl descrie o persoană apropiată, potrivit Bihoreanul.

Cei doi au devenit un cuplu la începutul verii și obișnuiau să petreacă mult timp împreună. De multe ori se întâlneau în casa familiei lui Șerban.

În noaptea de 18 spre 19 octombrie, Alessia a dormit la Şerban. Dimineața s-a pregătit pentru şcoală şi l-a lăsat dormind.

Din nefericire, Şerban nu s-a mai trezit, sora şi mama sa fiind cele care l-au găsit mort în pat. Băiatul a decedat în urma unui infarct miocardic.

Au existat zvonuri cum că acesta ar fi fost drogat, însă apropiaţii dezmint această variantă.

Alessia a fost foarte afectată de moartea tânărului. Obişnuia să meargă şi de trei ori pe săptămână la mormânt.

CITEȘTE ȘI...