Puțini știu asta despre el. Gigi Becali a deschis un spital destinat bolnavilor de cancer

Gigi Becali a deschis un spital. Latifundiarul este cunoscut de toată lumea ca investitor al echipei de fotbal FCSB, însă foarte puțini sunt cei care știu că acesta a construit o clinică în valoare de milioane de euro.

Gigi Becali a deschis un spital.  A investit 15 milioane de euro

Astfel, latifundiarul din Pipera ar fi investit nu mai puțin de 15 milioane de euro într-un spital modern, destinat bolnavilor de cancer.

Proiectul a fost demarat în urmă cu patru ani, în 2017,  la Arcom, lângă locul în care clubul îşi avea birourile, potrivit Capital.

Ba mai mult, finanţatorul echipei FCSB a explicat ce se întâmplă la Unitatea de tratament pe care a înfiinţat-o.

”Eu am făcut o clinică, bine, tot spital este, se ocupă de bolnavii de cancer. Unitatea este unde avea Steaua birourile, la Arcom.

Toată clădirea este acum spital. Acolo totul este pe gratis, nu se plăteşte. Bine, nu e pe gratis… Se plăteşte, dar plătesc eu… E un spital la care plătesc eu.

Plătesc la spitalul meu cum ar veni, că nu ai voie să faci pe gratis, altfel e evaziune fiscală. Și atunci plătesc eu singur

toate tratamentele. Dar le plătesc la spitalul meu”, a spus Gigi Becali, potrivit sursei citate.Gigi Becali a deschis un spital

Gigi Becali a deschis un spital

Imunomedica – Centrul de prevenție, diagnostic și tratament Sfântul Ioan Botezătorul

” Imunomedica – Centrul de prevenție, diagnostic și tratament Sfântul Ioan Botezătorul” e numele ales de Becali, cel care și-a pus amprenta pe aproape toți pereții de la toate etajele clădirii respective și

chiar și în fiecare cabinet. Zeci de icoane tronează încă

de la intrare, unde există pe masa de la recepție și un draft de broșuri religioase. Una dintre ele: “Sfântul Iacov sau despre rudenia pământească și cea spirituală”.

“Aici nu este spital, aici nu se fac internări sau intervenții chirurgicale, aici e clinică”, sună mesajul directoarei clinicii.

Lista de prețuri pentru tratament sau fiecare analiză în parte e afișată la intrare, dar Gigi Becali susține că multora le achită el toate costurile: “Sunt oameni amărâți, care n-au bani și sunt bolnavi.

Acestora le suport eu totul. Nu e gratis, în sensul că se taie o factură, iar la final de lună le achit eu”.

Restul, analizele și alte costuri sunt fie decontate prin Casa de Asigurări, fie sunt suportate de pacienți.

“Nu vreau să mă mai laud cu ce am făcut. Dar am medici cărora le dau 4.000-5.000 de euro pe lună, vreau să readuc în țară doctori care au decis să plece să profeseze în străinătate. În primul rând, fiindcă

sunt buni, în al doilea rând, fiindcă la ce aparatură am luat, doar medicii de top știu să lucreze cu ea“, spune Gigi Becali, conform gsp.ro.

CITEȘTE ȘI...