Răspunsul genial oferit de Loredana Groza când a fost întrebată dacă poartă bikini! Fotografia e virală pe net

Ajunsă la 50 de ani, vârstă pe care a împlinit-o în luna iunie a acestui an, Loredana Groza continuă să fie o adevărată diva.

Celebra cântăreață demonstrează în fiecare zi că, pentru ea, vârsta este doar un număr, iar fotografiile pe care le postează în mediul online, în special pe Instagram, nu fac decât să le aprindă imaginația celor aproape 500.000 de urmăritori pe care îi are.

Dacă printre imaginile postate se regăsesc atât cadre realizate în sala de fitness, cât și poze în care Loredana Groza apare cu ținute care au un decolteu adânc, în ultimele săptămâni, profitând de zilele însorite, artista le-a arătat fanilor ei și fotografii și filmulețe realizate la plajă.

În urmă cu mai puțin de 24 de ore, Loredana Groza chiar și-a surprins fanii cu o fotografie de pe plajă, în care este mai îmbrăcată decât de obicei, dar care a lăsat să se vadă un detaliu care i-a pus pe gânduri pe fani. În imagine nu se poate vedea cu exactitate dacă artista poartă lenjerie intimă, astfel că fanii au întrebat-o direct pe aceasta. „Aveți sau nu chiloți?”, i-a scris o fană în dreptul pozei cu pricina, iar Loredana Groza nu s-a ferit să-i răspundă: „Secret de stat”!

CITEȘTE ȘI...