S-A AFLAT! Edward Sanda și Cleopatra Stratan se căsătoresc anul acesta! Cuplul a făcut marele anunț în direct, la Antena Stars: „Ne oficializăm”

Edward Sanda și Cleopatra Stratan nu mai au răbdare pâna la momentul când își vor uni destinele pentru totdeauna, motiv pentru care au decis să oficieze căsătoria chiar anul ăsta. Fericitul cuplu a făcut marele anunț în direct, la Star Matinal.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai populare și iubite cupluri de la noi. Cei doi se iubesc nebunește și nu își mai pot lua ochii unul de la celălalt. Îndrăgostiții așteaptă cu nerăbdare să

facă marele pas în relația lor și să își unească destinele pentru totdeauna, iar artistul a mărturisit în direct la Antena Stars și când va avea loc marele eveniment.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se căsătoresc anul acesta

După ce și-a cerut iubita în căsătorie de ziua de ei de naștere, când a împlini vârsta de 18 ani, toată lumea s-a întrebat când au de gând să facă și nunta. Ei bine fiica lui Pavel Stratan și logodnicul ei au declarat în direct, la Star Matinal, că au foarte multe planuri de viitor, însă cântăreața a fost ceva mai reținută în a le dezvălui tuturor.

„Noi avem multe planuri, dar de ce trebuie să le zicem pe toate dinainte? Nu suntem superstițioși doar că vrem să se afle la momentul potrivit”, spus Cleopatra Stratan.

Pe de altă parte, Edward Sanda a aruncat bomba cea mare și a spus că nunta celor doi va avea loc anul acesta! Artistul a precizat că în cursul anului 2021 își vor oficializa căsătoria și „vor da cu subsemnatul și tot ce trebuie”. Fericitul cuplu așteaptă cu nerăbdare să își jure iubire pentru totdeauna și să își înceapă căsnicia așa cum visează.

„Cert este că ne vom oficializa în adevăratul sens al cuvântului anul ăsta. Ne oficializăm cu tot ce trebuie, dăm cu subsemnatul. Ne căsătorim adică.”, a declarat Edward Sanda.

Ce planuri de viitor au cei doi
Prin urmare, anul 2021 aduce o sărbătoare mare în showbiz-ul românesc și cu toții așteaptă cu sufletul la gură nunta celor doi „porumbei”. În ceea ce privește restul planurilor de viitor, cântărețul a declarat în urmă cu ceva timp la Antena Stars că nu se grăbesc să își mărească familia prea curând întrucât și el, dar și logodnica lui se concentrează mai mult pe carieră.

De asemenea, Cleopatra Stratan va termina liceul la Chișinău anul acesta, iar până atunci face naveta la București pentru a-și vedea iubitul, dar și pentru aparițiile sale televizate. Ba mai mult, fiica lui Pavel Stratan a dezvăluit că are foarte multe proiecte muzicale în această perioadă, un motiv în plus pentru care să ajungă mai des la Capitală. scrie spynews

CITEȘTE ȘI...