S-a aflat! Iata ce nume i-au pus Smiley și Gina Pistol fetiței lor

În urmă cu câteva zile, Smiley și Gina Pistol au devenit părinți, iar de la acel moment fetița celor doi a primit în cadou și o melodie – “Până la tine” – de la tatăl său.

Pe Instagram, Gina Pistol a anunțat și ce nume va purta micuța.

“Josephine, ne-am îndrăgostit iremediabil de la primul zâmbet”, a spus artistul comentând o imagine în care era prezentată o ecografie.
Astfel, conform Ginei Pistol micuța se va numi Josephine Ana Maria.

“Le mulțumim tuturor oamenilor noștri care ne-au trimis un gând bun prin ❤️ lor, prin comentarii, celor care

ne-au susținut sau încurajat. Suntem bine, sănătoși, acasă, iar asta e minunat. Vă transmitem toată iubirea noastră”, a scris cuplul pe rețelele sociale.

 

Seamănă cu Gina

“Nu prea o lăsăm singură deocamdată, doarme cu noi. Nu doarme cu noi în pat. Mai e un pătuț lângă patul nostru.

Mai avem un pătuț și în camera ei. E cuminte, liniștită. Seamănă cu Gina. Suntem extrem de bucuroși, e o fericire pe care nu am am trăit-o niciodată în viața noastră.

Lucrăm bine în echipă, ne trezim împreună, facem tot împreună. Gina și-a revenit foarte bine. Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucurăm că trăim această poveste frumoasă.

Și atunci când te trezești la 4 dimineața o faci cu cel mai mare drag, e o plăcere. În momentul când se naște copilul tău îți dai seama că până în acel moment nu ai iubit pe nimeni” – Smiley, la ProTV. scrie hotnews

CITEȘTE ȘI...