S-A AFLAT! Rona Hartner divorțează! Anunțul dureros, în direct la TV: “Nu o să afle nimeni ce s-a întâmplat, e singura soluție”

Este informația bombă a zilei în showbiz! Rona Hartner divorțează de soțul ei, Herve Camilleri, după trei ani împreună. Anunțul dureros a fost făcut de vedetă în direct, la TV.

Rona Hartner a făcut anunțul că divorțează în direct, la TV! Invitată în emisiunea ‘Vorbește lumea’ de la Pro TV, Rona Hartner a dat vestea care i-a șocat atât pe Lora și Cove, care au rămas fără cuvinte, cât și pe telespectatori.

Rona Hartner a menționat că a păstrat casa și merge înainte, chiar dacă viața ei amoroasă s-a prăbușit.

„Da, divorțăm (…) Nu dau nicio declarație despre Herve și despre ce s-a întâmplat, nu o să afle nimeni. Aceasta este singura soluție, am păstrat casa care era pe numele meu și gata. Momentan suntem separați.”, a anunțat Rona Hartner, la Vorbește Lumea.

Rona Hartner, singură de Paște. Momente grele pentru vedetă
Vedeta a dezvăluit că de Paște a petrecut fără să fie alături de partenerul ei, dar consideră că misiunea pe care o avea alături de soțul său a ajuns la final.

Chiar dacă trece prin momente grele, Rona Hartner spune clar că nu și-a pierdut optimismul și credința în Dumnezeu, așa că va merge mai departe pe drumul său singură.

„De Paște eram despărțiți. A fost un post mai dificil și cred că pentru misiunea pe care o aveam împreună Dumnezeu avea nevoie să fim puțin mai puternici, poate că nu am fost. Eu continui această misiune. (…) aceasta este situația, drumurile noastre s-au despărțit. Sunt bine, cu analizele sunt impecabil, nu am nicio problemă, cu imunitatea sunt extraordinară.

Psihologic, nu am vorbit o lună jumătate despre această problemă, consider că mi-a fost destul de greu. (…) Oamenii au atâtea probleme, prefer să nu mai vorbesc și eu despre problemele mele.”, a adăugat Rona.

Rona Hartner, dezvăluiri în premieră despre primul mariaj
Rona a mai dezvăluit că este important să se pună pe locul doi pentru a se ocupa de fiica ei.

Cât despre divorțul de Herve Camilleri, vedeta a preferat să dea din casă câteva detalii neștiute despre primul mariaj, vorbind despre diferențele dintre cele două căsnicii eșuate.

„Trebuie să mă pun pe locul doi, important este să fiu alături de fată, ea este viitorul și eu am trăit ce viață am vrut. Este important să mă pun pe locul doi. (…) În cuplu se merge ca pe o barcă, uneori ajungi pe malul mării și barca este praf, oamenii sunt în picioare, dar nu au mai ținut.

La prima căsătorie am simțit că soțul meu a sărit din barcă. Aici am ajuns amândoi la mal, am făcut 3 proiecte extraordinare,

dar nu mai era barca.”, a mai povestit Rona Hartner, la emisiunea prezentată de Lora și Cove. scrie redactia.ro

CITEȘTE ȘI...