Sfatul zilei 16 februarie 2021: ZODIA care se bucură de succes

Berbec

Nu încerca să rezolvi de unul singur problemele casei, că s-ar putea să întâmpini dificultăţi serioase. Renunță la orgolii și acceptă ajutorul familiei. În felul acesta vei termina cât ai zice pește.

Taur

Încă de la primele ore ale dimineții te încearcă un sentiment de profundă nemulţumire, pentru că nu reuşești să pleci într-o călătorie de afaceri. Încearcă să-ți păstrezi calmul și să ai puțină răbdare. Toate la timpul lor.

Gemeni

Ai sentimente contradictorii și o singură persoană te poate lămuri. Ia-ți inima-n dinți și cere-i ajutorul. Sigur nu te va refuza dacă lași puțin de la tine. Spre seară s-ar putea să pleci într-o călătorie în străinătate.

Rac

Faci din țânțar armăsar de fiecare dată. Nu contează că e vorba de relațiile sentimentale sau de afaceri care nu ies cum ți-ai propus. Așa e felul tău, oricât ai încerca nu poți să te potolești.

Leu

Nici tu nu treci printr-o perioadă mai bună pe plan sentimental. Cu toate astea, ai o mare capacitate de comunicare și reușești până la urmă să pui lucrurile la punct, cu condiția să nu exagerezi.

Fecioară

S-ar putea ca ziua să înceapă cu o dezamăgire în dragoste, așa că amână toate întâlnirile de afaceri. Ești prea tulburat pentru astfel de responsabilități. Și încearcă să renunți la orgoliu, că nu-ți aduce nimic bun.

Balanță

Te așteaptă o zi ca în povești, cu condiția să vorbești deschis și să nu lași loc de neînţelegeri. Profită din plin de ocaziile care se ivesc.

Scorpion

Ai tendința să-i critici pe toți de la primele ore ale dimineții. Nimic nu-ți convine. Ce să mai, ești cu capsa pusă și riști să rămâi așa până spre seară, dacă nu iei atitudine.

Săgetător

Te bate gândul să începi activități noi, dar nu e un moment prielnic. Rezolvă-le pe cele de anul trecut și abia apoi te vei putea ocupa de altele. În caz contrar, nu ai face decât să te aglomerezi prostește.

 Capricorn

De parcă problemele financiare nu ar fi fost suficiente, apar și unele de natură sentimentală. Partea bună e că un prieten te vizitează la orele amiezii și te face să uiți, măcar puțin, de toate.

Vărsător

Orice tensiuni ar putea apărea în relația cu persoana iubită, un lucru e cert: tandrețea le rezolvă pe toate. Acordă-i puțin timp, arată-i că-ți pasă și lucrurile vor intra pe făgașul normal.

Pești

Relaţiile sentimentale pot avea de suferit astăzi, din cauza confuziei care pune stăpânire pe tine. Încearcă să nu dai problemelor sociale o importanță prea mare. Se rezolvă de la sine dacă ai puțină răbdare.