Silviu Prigoană se căsătorește! Unde și când va avea loc marele eveniment

Silviu Prigoană a făcut un anunț pe care mulți îl așteptau, în timp ce pe alții i-a luat prin surprindere. Afaceristul a anunțat că se căsătorește!

De asemenea, Silviu Prigoană se pregătește să devină pentru prima dată bunic. Se pare că veștile vin una după alta!

Silviu Prigoană a dat cărțile pe față! Afaceristul a anunțat că se căsătorește cu cea care i-a furat inima definitiv, Mihaela. Tot ce așteaptă acum este să se termine procesul pe care îl are cu Adriana Bahmuțeanu.

Se pare că Mihaela l-a fermecat definitiv, iar Silviu Prigoană își dorește să se căsătorească din nou, considerându-se încă un bărbat tânăr. Tot ce așteaptă afaceristul este ca procesul cu Adriana Bahmuțeanu, care durează de șase ani, să se termine. În acest sens, Prigoană a discutat deja cu judecătorul pentru grăbirea instanței.

„Noi ne judecăm în momentul de față pentru nimic. Nu se explică cum de atâta timp ne judecăm pe nimic. Eu am renunțat la copii, să fie fericiți, la revedere, i-am dat la mămică. Nunta urmează, bineînțeles că facem, pai sunt tânăr, dar încă nu am terminat probleme cu instanțele, cu copiii, încă se mai prelungește’, a spus Silviu Prigoană la Xtra Night Show.

Afaceristul își dorește ca de acum să ducă o viață liniștită și să le ofere un trai plin de armonie copiilor săi. Silviu Prigoană a ajuns la concluzia că nu banii le vor aduce adevărata bunăstare copiilor, ci educația pe care părinții le-o oferă.

După toate scandalurile pe care le-a trăit cu Adriana Bahmuțeanu, Silviu Prigoană și-a găsit liniștea alături de Mihaela. Femeia îi este aproape mereu și spune că afaceristul parcă este din nou copil de când formează un cuplu.

„Nu a fost simplu, dar parcă suntem dintotdeauna împreună. El este ca și un copil acum, se bucură din orice, e fericit. Faptul că eu sunt aproape de el, noi mergem la plimbare împreună, mâncăm, povestim, citim. El spune că sunt fata lui mult visată. A fost un om hotărât la viața lui’, a spus Mihaela Prigoană la Antena Stars.

CITEȘTE ȘI...