Simona Gherghe, infectată cu coronavirus? Fiica prezentatoarei TV a intrat în contact cu o persoană pozitivă: ”Testul a venit aseară”

Simona Gherghe a trecut prin momente de panică! Fiica prezentatoarei TV a intrat în contact cu o persoană infectată cu noul coronavirus! Imediat cum a aflat, vedeta a mers să-și facă testul. Ce rezultat a primit?

  • Simona Gherghe, infectată cu coronavirus?
  • Fiica prezentatoarei TV a intrat în contact cu o persoană pozitivă!
  • Ce rezultat a primit?

Momente de panică pentru Simona Gherghe. Celebra prezentatoare TV le-a povestit fanilor de pe rețelele de socializare un

moment tare neplăcut cu care s-a confruntat. Fiica sa, Ana, face balet și în urmă cu câteva zile, cei de la clubul respectiv au informat-o pe blondină că una dintre colegele fiicei sale s-a infectat cu noul coronavirus.

Simona Gherghe, infectată cu coronavirus?

În acel moment, nu au stat prea multe pe gânduri și au mers direct la medic pentru a se testa. Panica a fost cu atât mai mare cu cât, Simonei îi era foarte frică să nu îi infecteze pe concurenții din emisiunea pe care o moderează.

”De vreo două săptămâni, fiica mea a început să facă balet și luni seara ne-au sunat de la clubul respectiv și ne-au anunțat că una dintre fetițele din grupa Anei a fost testată pozitiv cu COVID-19. Vă dați seama că în momentul acela au fost

niște momente groaznice de panică. Ele se văzuse toată săptămâna. Cred că în 10 minute am sunat la medicul de familie, ne-am suit în mașină și am mers să ne testăm.”, a spus Simona.

Fiica prezentatoarei TV a intrat în contact cu o persoană pozitivă

De asemenea, prezentatoarea TV susține că cele 24 de ore au trecut foarte greu. Într-un final, testul a sosit aseară, târziu, iar rezultatele au ieșit negative. Deși a scăpat de coronavirus, Simona a decis să fie precaută și va transmite în continuare emisiunea din platou, departe de concurenți.

”Cele 24 de ore au trecut foarte greu. Testul a venit aseară, târziu și rezultatul și suntem amândouă negative.

Totul este în regulă și sunt foarte fericită că este bine. O să continui să transmit emisiunea din platou, ca o măsură

suplimentară de precauție, deși sunt ok și am trecut de hopul acesta”, a adăugat vedeta. scrie spynews.ro

CITEȘTE ȘI...