Sora lui Gigi Becali, Dorina, s-a stins din viață la vârsta de 44 de ani din cauza unui virus

Sora lui Gigi Becali, Dorina, s-a stins din viață la vârsta de 44 de ani din cauza unui virus. Totul s-a întâmplat în urmă cu 20 de ani, când femeia a avut o infecție pulmonară foarte puternică.

În urma evenimentului neplăcut din viața latifundiarului din Pipera, acesta și-a îndreptat privirea și mai mult spre divinitate. Puțini știu, însă, faptul că Dorina Becali a fost inițiatoarea unui proiect umanitar fără precedent în România. Ea a făcut în Pipera un cimitir dedicat copiilor decedați la naștere. Cele două surori ale latifundiarului, Dorina și Domnica, au cumpărat un teren în anii 1990 în Pipera, teren pe care l-au transformat într-un cimitir pentru micuții care au murit înainte de a fi botezați. Cimitirul primise numele de ”Grădinița Îngerilor”.

Decizia a fost luată atunci de sora lui Gigi Becali când a rămas marcată de un moment crunt: era internată într-un spital din București unde a văzut un câine care avea în gură un picior de bebeluș care provenea de la un avorton aruncat la coșul de gunoi, arată Cancan.

Drama latifundiarului Gigi Becali: ”Ea a murit pentru că s-a sacrificat să îngroape copii”
„Mă duceam cu sora mea, de exemplu, unde erau cămine de copii, că ei nu erau botezați, și eu botezam câte 100 de copii odată. La o femeie care face avort nu se iartă păcatul decât prin botez. Și eu, ca să le ierte păcatele la femei, și plăteam eu bani de le lua la 100 de copii hăinuțe de botez și luam pentru fiecare femeie un copil sau doi”, povestea Gigi Becali la un moment dat.

„Sora lui Gigi, care a murit, a fost în clasă cu mine, noi am fost botezați în aceeași apă cu Dorina, sora lui Gigi, și am fost crescuți împreună ca frații. Ea a murit pentru că s-a sacrificat să îngroape copii rămași fără ajutor, care nu mai puteau să fie înmormântați și ea a răcit acolo în cimitir, îngropând copii… a făcut pneumonie și a murit după Revoluție”, își amintea Giovanni Becali.

CITEȘTE ȘI...