Strigător la cer! Andreea, copila româncă ucisă pe un drum din Italia, a fost înmormântată. Părinții fetei s-au prăbușit de durere pe sicriul alb

Andreea Elena Romanașu avea doar 16 ani și o viață întreagă înainte. Destinul, însă, i-a fost curmat brusc, sâmbătă,

6 februarie, într-un groaznic accident rutier, pe o șosea din Palermo, Italia. Ieri, sute de oameni au condus-o pe fată pe ultimul drum.

Slujba de înmormântare a româncei a avut loc la o biserică ortodoxă din Altavilla Milicia, provincia Palermo,

din sudul Italiei, și a fost transmisă în direct pe YouTube, pentru ca toți prietenii și colegii adolescentei să poată fi alături de familia îndurerată.

Au fost prezenți părinții fetei, dar și alți membri ai familiei, prieteni apropiați, dar și colegi și profesori, în limitele măsurilor anti-COVID.

La funeralii a participat și Giuseppe Virga, primarul localității.

Pe toată durata slujbei, părinții și-au plâns copila, iar la final, îngenunchiați de durere, s-au prăbușit pe sicriul alb.

Preoții au îmbrăţişat-o pe mama Andreeei, încercând să-i aline teribila suferință.

Andreea a murit într-un accident rutier înfiorător

Reamintim că Andreea Elena Romanașu a murit sâmbătă seară, 6 februarie, lângă centrul comercial Forum, din Palermo. Fata avea doar 16 ani şi era elevă la un liceu cu profil artistic din Bagheria.

Adolescenta se afla se afla la bordul unui Fiat 500X, de culoare albastră, condus de un tânăr de 21 de ani. Din motive încă necunoscute, băiatul a pierdut controlul volanului, iar maşina a lovit de mai multe ori gardul metalic de protecție.

Potrivit Palermo Today, accidentul a avut loc de-a lungul șoselei care leagă joncțiunea autostrăzii Villabate de centrul comercial din zona Brancaccio.

În urma impactului extrem de puternic, Andreea a fost aruncată din maşină şi a căzut pe asfalt.

La locul a tragediei au ajuns rapid şi echipajele de prim-ajutor, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe fată, fiind nevoiţi să declare decesul.

Șoferul mașinii, M.G., a scăpat doar cu câteva vânătăi.

Poliţia a confiscat maşina, în vederea efectuării unor investigații suplimentare care ar putea clarifica cauzele accidentului. scrie observatornews.ro

CITEȘTE ȘI...