Tânără de 20 de ani din Iaşi, găsită spânzurată într-un dulap

Tragedie la Iași. O tânără în vârstă de 20 de ani, care se mutase recent într-un apartament din oraș, a fost găsită spânzurată în şifonier.

Tânăra abia se mutase cu chirie în zona Galata din Iași, iar cel care a făcut descoperirea macabră a fost chiar proprietarul apartamentului, potrivit BZI.ro.

Alarma a fost dată duminică înainte de prânz, însă echipajul medical care a ajuns la fața locului nu a putut decât să declare decesul.

Moarte suspectă la Iași. Cine este fata găsită în dulap

La fața locului s-au deplasat și polițiștii criminaliști. Surse din cadrul anchetei au precizat că tânăra nu a lăsat niciun bilet de adio, iar asta face ancheta mai dificilă.

Din primele date, se pare că tânăra se despărţise recent de iubit, însă motivul concret al gestului extrem nu se cunoaşte, transmite Observator TV.

Oamenii legii fac cercetări în acest caz, pentru a stabili cum s-a produs tragedia.

„Polițiștii au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 despre faptul că o tânără a fost găsită spânzurată într-un imobil.În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de

ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt. S-a dispus efectuarea necropsiei pentru

stabilirea cauzei decesului”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Reporterii „BZI” au aflat că aceasta ar fi avut o relație cu un bărbat, relație care de o vreme nu maimergea. Zilele trecute, fata s-ar fi certat cu individul respectiv și de aceea ar fi recurs

la gestul sinuciderii. Această informație nu este însă sigură, ea fiind furnizată de surse din cadrul anchetei.

Trupul neînsuflețit al tinerei a fost transportat ieri la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie.

Ulterior se vor stabili cauzele decesului. Anchetatorii iau în calcul mai multe variante, însă varianta sinuciderii prinde cel mai mult contur.

Ieri, polițiștii au audiat mai multe persoane pentru a afla ce s-a întâmplat.

Laura Ionela Alexandroaia este de loc din localitatea Slatina, din județul Suceava. Ea a lucrat o perioadă într-un club din zonă. scrie stirilekanald.ro