TÂNĂRĂ ÎNSĂRCINATĂ, UCISĂ ÎN ACCIDENT DE IUBITUL FĂRĂ CARNET DE CONDUCERE. OAMENII SPUN CĂ NU PUTEA OBȚINE PERMISUL PENTRU CĂ ESTE ANALFABET

Destin tragic pentru o tânără de numai 20 de ani, care urma să devină mămică. Aceasta a pierit în urma unui cumplit accident produs chiar de către iubitul său, un tânăr fără permis. 

Șoferul nu avea permis pentru că era „prea analfabet să-l ia”

Șocant este faptul că tânărul de la volanul autoturismului, care era și iubitul fetei moarte, nu avea permis de conducere. Potrivit informațiilor oferite de poliție, acesta a virat la stânga fără să se asigure, iar mașina în care se aflau el și iubita însărcinată a fost izbită violent, în lateral.

Localnicii sunt șocați de tragedie și susțin că iubitul fetei nu avea cum să obțină permisul de conducere, pentru că este analfabet și nu știe să scrie sau să citească. „Este o situaţie tragică, dar gândiţi-vă că el ar fi putut să se întâlnească pe şosea cu oricare dintre noi. Toată lumea din comună ştia că nu are permis. Nici nu avea cum să-l obţină pentru că este analfabet. Nu ştie să scrie sau să citească. Acest lucru îl poate verifica oricine. Îşi cumpărase un permis din Ungaria şi toată ziua se plimba: Slobozia, Amara, mare, munte, mall. Fata care se afla cu el în maşină era prietena lui. Trăiau în concubinaj şi era însărcinată”.

CITEȘTE ȘI...