Tatăl Luizei Melencu a murit înainte de a-i face dreptate fiicei sale răpite și ucise

Este de nedescris cu ce situație șocantă se confruntă familia Melencu în aceste momente! Tatăl Luizei, adolescenta răpită, violată și ucisă de Gheorghe Dincă, s-a stins din viață! Tatăl Luizei Melencu a murit înainte de a-i face dreptate fiicei sale! Dispariția Luizei i-a agravat starea de sănătate!

Tatăl Luizei Melencu a murit înainte de a-i face dreptate fiicei sale!Claudiu Melencu s-a stins din viață în urma unor probleme de sănătate!Dispariția fiicei sale i-a agravat starea!
Și-a dorit doar dreptate și să-și găsească fiica, însă, soarta a ales altă cale pentru Claudiu Melencu! Tatăl Luizei a murit marți seară, în urma unor probleme de sănătate.

Dispariția fiicei sale i-a agravat starea și nu s-a mai putut face nimic pentru a-și reveni pe deplin. Chiar și așa, Claudiu Melencu a murit trist și neîmpăcat. Avea o singură dorință: să fie față în față cu Gheorghe Dincă la proces!

Tatăl Luizei Melencu s-a stins din viață înainte de a-i face dreptate fiicei sale

Prietenii tatălui Luizei Melencu au declarat că bărbatul suferea enorm de mult și nu știa ce să mai facă ca să afle ceea ce s-a întâmplat, de fapt, cu fiica sa. În plus, acesta ar fi fost și motivul pentru care nu apărea atât de des la televizor. Claudiu Melencu voia să facă dreptate de unul singur și era convins că fiica sa nu a murit și că se află undeva departe, în afara țării.

„Nici nu ştiţi cât suferea. Era distrus că nu poate afla adevărul, că nu ştie unde e copilul lui. El nu apărea des la televizor, încerca să afle singur ce s-a întâmplat. Era convins că Luiza a fost răpită, că este undeva, în afara ţării. Îşi dorea mult să fie faţă-n faţă cu Dincă, la proces. S-a stins cu gândul că nu ştie unde este fetiţa lui”, au declarat prietenii tatălui Luizei Melencu.

Claudiu Melencu urma să fie audiat în dosarul Caracal

De asemenea, tatăl Luizei Melencu urma să fie audiat în dosarul Caracal, el fiind ultimul om care a vorbit cu Luiza, în ziua dispariţiei. Atunci, bărbatul a povestit cum s-a desfășurat, exact, ultima conversație cu fiica sa. Trebuia să ajungă acasă și să-l sune. Însă, din nefericire, nimic din ceea ce urma nu a mai fost posibil.

„M-a sunat chiar înainte de a lua ocazia. Luiza mi-a spus că fusese să scoată banii trimişi de mama ei din Anglia. A spus: te sun când ajung acasă, tati. Şi a urcat în blestemata aia de maşină. Nu m-a mai sunat niciodată”, povestea Claudiu Melencu.

Ionelia Melencu, sora Luizei, a confirmat cumplita veste la o postare de pe rețelele de socializare, însoțind comentariul cu o fotografie în care apare alături de părintele ei: „Tati meu, ai plecat prea repede din lumea asta! De ce, tati, de m-ai lăsat? De ce, Doamne, mi-ai luat ce aveam mai scump pe lumea asta, de ce pe tatăl meu!”.

Luiza Melencu a dispărut în aprilie 2019

Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie a anului 2019, după ce s-a urcat într-o mașină de ocazie, pe o stradă din Caracal. Procurorii DIICOT l-au acuzat pe Gheorghe Dincă că a răpit-o, violat-o şi ucis-o pe adolescentă. Două luni mai târziu, Dincă ar fi procedat la fel cu Alexandra Măceșanu, cea de-a două victimă a sa

CITEȘTE ȘI...