Tensiuni uriașe în lumea televiziunii! Gabriela Cristea, la un pas să-i sufle postul Dianei Dumitrescu! Vedeta forțează revenirea

Sunt tensiuni mari în lumea televiziunii, provocate de zvonurile tot mai insistente legate de posibila revenire a Gabrielei Cristea pe micul ecran. Vedeta ar viza poziția ocupat în acest moment de Diana Dumitrescu la cârma unui show matrimonial, iar acest lucru nu-i e deloc pe plac actriței.

Diana are de partea ei cifrele relativ bune realizate în timpul sezonului anterior, mai ales la gala finală, care a avut loc în prima parte a ounii iulie. De cealaltă parte, Gabriela vine cu experiența și capitalul de imagine foarte bun în rândul fanilor acestui tip de format.

Gabriela Cristea, în negocieri avansate pentru preluarea emisiunii

Surse din lumea televiziunii au declarat pentru WOWbiz.ro că Gabriela Cristea negociază intens cu șefii televiziunii pentru preluarea show-ului și se pare că aceasta este în ”pole-position”, luându-i fața mai tinerei sale colege. În paralel, ea a anunțat că din toamnă este foarte posibil să revină în televiziune, fără să dea însă informații suplimentare legate de acest lucru.

Nu în ultimul rând, Cristea a început să lucreze și la look-ul ei. Vedeta a reușit să slăbească mai multe kilograme în timpul pandemiei și să-și păstreze aproape publicul prin intermediul paltformelor de socializare, acolo unde este foarte activă.

Rămâne de văzut cum vor evolua negocierile, cert este că tensiunile sunt destul de mari pe holurile televiziunii cu care cele două vedete au contract.

Gabriela Cristea își anunță revenirea în luna septembrie

„Deocamdată nimeni nu poate să îți facă o ofertă concretă acum, abia au început discuțiile, pentru că încă nu se știe sub ce formă se vor relua proiectele. Eu îmi doresc un proiect mare, cu persoane care să stea în sală, cu public, și e destul de complicat.

Oamenii sunt dispuși să lucreze cu mine, am primit invitații la discuții, dar asta nu înseamnă că se concretizează ceva și oricum dacă îți spune cineva că se concretizează ceva, nu e realist.

Sunt puține proiecte care merg în momentul ăsta. Legat de revenire, cred că în septembrie. În ceea ce privește dorul, da, îmi este dor să muncesc, îmi este dor să fac și altceva în afară să mă ocup de casă și de grădinărit și trebuie să recunosc că îmi doresc ca, o dată la câteva zile, să ies și să mai fac și altceva decât să stau în casă“, a declarat Garbriela Cristea în urmă cu câteva săptămâni

CITEȘTE ȘI...