Tragedia Care A Șocat Pro TV!

Din declarațiile date de rudele vedetei, Anastasia nu mai locuia de ceva vreme cu soțul său, relația lor fiind în impas.

Bărbatul avea și o altă familie, cu fosta soție, informează adevarul.ro. În ziua în care a ucis-o pe Anastasia, Alexei Mitachi se afla în vizită, la ea, pentru că dorise să își vadă fiica.

Dar atmosfera a degenerat, cei doi au început să se certe, iar bărbatul a devenit violent. Într-un acces de furie, Mitachi a ucis-o pe Anastasia, înjunghiind-o în zona gâtului.

Tragedia s-a petrecut pe data de 19 februarie 2018.

Imediat după aceea, criminalul și-a sunat nașul, cerându-i acestuia să aibă grijă de fetiță, apoi s-a aruncat de la etajul al șaptelea al unei clădiri din Chișinău. Fiica regretatei artiste a rămas în grija bunicii din partea mamei.

Avea 35 de ani și era medic stomatolog
Soțul Anastasiei Cecati avea 35 de ani și era medic stomatolog; el reușise să își deschidă o clinică stomatologică în sectorul Râșcani din capitala Republicii Moldova pe care o dotase cu utilaj ultra-performant. Vedeta a jucat într-un episod din sezonul doi al serialului “Las Fierbinți”, intitulat “Nimfele”. Ipostazele în care s-a aflat artista au făcut ca frumoasa moldoveancă să nu trească neobservată de fanii cunoscutului serial difuzat de Pro TV.

CITEȘTE ȘI...