Tragedie în lumea artiștilor de muzică populară! Moarte cumplită la doar 23 de ani

O artistă de muzică populară a murit fulgerător la vârsta de 23 de ani. Tragedia s-a întâmplat într-un accident rutier. Fata se afla în mașină cu un tânăr șofer de 19 ani, care ar fi adormit la volan. Ce a urmat a îndoliat lumea artiștilor de muzică populară din România.

Tragedie în lumea artiștilor de muzică populară
La doar 23 de ani, aripile unei artiste de muzică populară s-au frânt brusc, într-un accident de mașină. Daniela Cușnir și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla a scăpat de sub control și a intrat într-un BMW parcat, iar apoi a lovit un cap de pod.

Cumplitul accident a avut loc luni dimineață pe raza localității Dărmănești. Mașina era condusă de un tânăr de 19 ani, care făcea parte din formația Dorna Band, alături de care cânda Daniela Cușnir. Cei doi se întorceau de la o petrecere din Coșna. Fata mai avea un kilometru și ajungea acasă. La un moment dat, băiatul a pierdut controlul volanului, a lovit o mașină parcată și s-a oprit într-un cap de pod.


În urma impactului devastator, cântăreața de muzică populară a decedat. Colegul ei de formație, violonistul Vlad Barbir a fost grav rănit, dar, din fericire, la sosirea salvatorilor, tânărul era conștient.

La fața locului au intervenit pompierii cu două autospeciale și o ambulanță de Prim Ajutor, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță.

Familia și prietenii sunt în stare de șoc

La scurt timp după ce s-a aflat despre această tragedie, mesajele de condoleanțe au curs pe profilul de Facebook al tinerei artiste.

Tragedie în lumea artiștilor de muzică populară! Moarte cumplită la doar 23 de ani

Membrii familiei, dar și fanii, sau oamenii pentru care cântase Daniela la petreceri sunt în stare de șoc. Cu o zi înainte de cumplitul eveniment, tânăra a postat pe Facebook un selfie însoțit de mesajul – Duminică frumoasă, tuturor. Noi am început devreme. Voi ce faceți?

„Drum lin către cer Danuța!Așteptam sa ne mai cânți, sa ne mai veselesti, dar Dumnezeu a vrut sa le cânți îngerilor. Câte greutăți ai avut, ai trecut peste toate, ai fost puternică…dar cei care te-au iubit, care ti-au fost alături nu știu dacă vor putea trece peste. Sper ca acolo sus să îți fie bine,să te gândești la noi, la cei cu care te distrai și te simțeai bine…cum rămâne cu promisiunile, cu toate planurile de viitor care le-am vorbit împreună cu DORNA BAND???? Drum lin spre ceruri!”, a scris cineva pe profilul Danielei.

CITEȘTE ȘI...