Tragedie la Kanal D! Andreea Mantea a facut anuntul trist: Dumnezeu sa te odihneasca in pace

Momente grele la Kanal D! Unul dintre protagonistii emisiunii prezentate de Andreea Mantea a murit!

Este vorba despre nea Ion, iar anuntul trecerii sale in nefiinta a fost facut chiar de realizatoare.

Potrivit Andreei Mantea, filmarile au avut loc in Vinerea Mare, iar cea mai mare dorinta a lui nea Ion a fost ca el sa plece la Dumnezeu.

“Cea mai mare dorinta a lui Mos Ion, pe care i-a comunicat-o Andreei Mantea, a fost ca el sa plece la Dumnezeu”, se mai arata in anunt.

“Editia din aceasta seara este in memoria lui mos Ion. Ma bucur enorm ca l-am intalnit si ma bucur ca o sa il “cunoasteti” si voi in aceasta seara. Dumnezeu sa te odihneasca in pace, mos Ion, iar Lumina Invierii sa iti fie la capatai vesnic”, a scris Andreea Mantea pe Facebook.

Din 5 octombrie 2020, Andreea Mantea a revenit in fata telespectatorilor cu un reality show surprinzator, “Trairi alaturi de Andreea Mantea”, prin intermediul caruia cei din fata micilor ecrane pot deveni partasi la emotiile, intamplarile pe care aceasta le traieste zi de zi.

Fie ca se afla acasa, alaturi de membri ai familiei si prieteni, sau este angrenata in diverse situatii de viata, activitati profesionale sau de relaxare, indragita vedeta ofera cu generozitatea-i caracteristica adevarate portii de viata fanilor sai atat de numerosi.

CITEȘTE ȘI...