TRAGEDIE! O adolescentă de 14 ani a murit, după ce și-a pus un inel gastric. Umilința colegilor a împins-o spre acest pas. Acum părinții vor dreptate: „Nu am știut”

O adolescentă de doar 14 ani a murit la două zile după ce și-a pus un inel gastric. Copila era truamatizată de faptul că, la școală, toți colegii râdeau că avea câteva kilograme în plus.

După operație și mai ales după decesul copilei, părinții spun că medicii sunt de vină pentru acest deznodământ trist și cer să se facă dreptate.

O fată de doar 14 ani din Grecia a murit la doar două zile de la aplicarea unui inel gastric pentru eliminarea surprusului de grăsime.

Adolescenta a decis să facă acest pas după ce, timp de ani buni, a fost botjocorită de colegii de școală din cauza greutății sale.

Tânăra, fiică de preot, a fost supusă unei intervenții chirurgicale ce părea foarte simplă, mai ales după spusele specialiștilor. Totuși, decizia a fost în totalitate a părinților de a-și opera fiica, iar acum aceștia cer ca medicii

să plătească pentru decesul copilei. Copila a fost operată la o clinică privată din Salonic, iar la două zile a murit, având dureri cumplite imediat după intervenție.

„Aștepta cu nerăbdare să se opereze, ca să poată pierde în

greutate și pentru ca ceilalți copii de la școală să înceteze să-și mai bată joc de ea”, a declarat tatăl adolescentei, potrivit ethnos.gr.

O adolescentă de 14 ani din Grecia a murit, după ce și-a pus inel gastric
Preotul Vissarion Kantounis, tatăl adolescentei, a spus că medicii care i-au recomandat să îi aplice acesteia un inel gastric pentru a slăbi

nu i-au spus și la ce riscuri se expune, ci că ar fi fost singura șansă ca ea să scape de kilogramele în plus într-un timp scurt.

„Trebuie subliniată eroarea medicală, nu bullying-ul. Copilul meu a trebuit să slăbească, deoarece dietele și exercițiile fizice nu au funcționat. Ne-am dus la un profesionist, care este considerat o autoritate în domeniu,

și l-am întrebat cum poate slăbi fata mea, iar el a răspuns că există această metodă, cel mai puțin dureroasă, cu recuperare rapidă, așa că am decis să montăm un inel gastric”, a explicat părintele

Mai mult, tatăl îndurerat a mai adăugat că fiica lui a murit din cauza unor erori medicale făcute de medicii clinicii private care au operat-o pe copilă.

Potrivit bărbatului, doctorii nu ar fi făcut referire și la metodele de recuperare sau la procedură în sine, ci doar la rezultat.

„Copilul meu a plecat la cer din cauza unei erori medicale. Dacă medicul ne-ar fi spus că această operație implică aceste riscuri, nu am fi făcut-o copilului nostru. Doctorul nu ne-a spus nimic, de ce?

Nu am avut informații complete despre procedură și recuperarea post-chirurgicală și, bineînțeles, nu am știut niciodată că ar putea să apară complicații”, a continuat Kantounis. scrie spynews.ro

CITEȘTE ȘI...